yeah

Känner mig nåt fruktansvärt duktig nu när jag helt på egen hand lyckades ändra utseendet på min blogg, grymt faktiskt!


Borde näästan få applåder :D

Ojoj

Idag har varit en otroligt seeeg dag. Jag o My satt inne hos mig o typ halvsov fram te 1-tiden då vi gick in te fredrik. Åt lite choklad o lät tiden gå. Eftersom jag offrade min mjölk igår till våra mjölkdrinkar behövde jag gå till Maxi så då gjorde vi det. Sen blev det ju dags att äta lite mat. My o jag gjorde jättegod lax med potatis o romsås, mums :) Vi hade ju bestämt oss för att plugga idag oxå, så just nu sitter vi i skolan i ett desperat försök att göra engelskaläxan till torsdag, ambitiösa, jotack!

Kollade på intrenätet förut oxå, på frågorna som vi ska svara på i memot. Jonas Sjöström är en weird kille asså! Frågorna var ju helt cp, vad har han tänkt på liksom? Ingen som fattade nånting på vårt "seminarium" och det har han ställt frågor på ?! SOA står ju inte ens med i boken, får la kolla på Internet ist. Men visst vi fick iofs långt tid på oss, ända till den 8 oktober så det kan man ju chilla med lite? eller inte!

Usch jag blir alldeles förvirrad av allt som händer. Ljungby har gjort oss knäppa, alla är knäppa :S Vad har jag sysslat med varje gång vi varit ute till exempel, o alla andra oxå för den delen, haha :D ska nog inte nämna några namn här.

Blää! allt jag vill göra just nu är att sova, sova sova sova o dricka smoothie som vi ska göra senare :)

Coolt

Jaha, då ska man försöka sig på det här. Har aldrig haft en blogg förut, så jag är oskuld på detta. Men man lär sig väl. Jobbigaste var ju att välja hur bloggen skulle se ut, vad vet jag liksom. Förhoppningsvis går det att ändra om jag tröttnar.

Jag kan erkänna att jag brukar vara ganska kass på att hålla igång o skriva, brukar glömma av sånt av någon konstig anledning. Jag är medlem på massor med hemsidor o skit, men är nästan aldrig inne o tittar :S


Ja, men detta var ju roligt!


RSS 2.0