oj

My, jag har syndat, jag erkänner, fast det gjorde ju faktiskt du oxå häromdagen, så det borde ju inte räknas =)

lööööööördag

Gud så gött det var att sova ut idag, inte behöva gå upp tidigt för att plugga, inte göra nånting, bara ligga, underbart! Idag har jag inte speciellt mkt planerat, tror jag ska gå en sväng på stan faktiskt, sen måste jag ju städa, min lägenhet ser ut som skit, bokstavligt talat, kläder överallt och smutsigt för att jag går med skor inne, haha får skylla mig själv antar jag :/

Nej, dags att göra nåt, hej hopp!

hej och hå

Åhhh jag ska åka hem till mamma snart, bara en vecka kvar =) ska bli riktigt gött!

Ikväll äre tentafest som gäller, tycker faktiskt vi börjar bli ganska bra på detta nu! Kul äre iaf!

nu finns det skitfrisörer också

Det har varit ganska många skitsaker på senaste känner jag, skit överallt. Varför kan inte allt bara gå som man vill, och varför måste alla snacka så mycket och varför inte bara säga som det är? Knep!

Har haft några underbart roliga tentapluggdagar med kära My iaf, även om det varit lite mindre roligt emellanåt. Men vi är liksom ett bra team, vi är ju förberedda nu, tror jag. Det "lilla" vattenkriget igår var hysteriskt kul, haha, fy va blött det blev. Men det är sånt som livar upp vardagen, sånt som vi behöver, sånt vi inte kan klara oss utan för då skulle vi sjunka under jorden och bli fruktansvärt deprimerade, och vem vill bli det? inte jag iaf! Jag vill ha roligt. Och det har jag me, tack vare alla underbara folk härnere i dystra hålan. Det som är skit, det får man väl helt enkelt försöka strunta i...!

Tack och hej, leverpastej! (som för övrigt är skitäckligt)


skitICA

Måste ica vara så töntiga att stänga kl 19 idag när jag och My är där 5 minuter över!!? Lagom irriterande! Skulle smaska tacos ju, nu blev det nåt väldigt provisoriskt istället med den mat vi hade hemma, funkar la det med, fast var så suugen på tacos idag ju. =( 

Jeje, ha en bra kväll folks! 

noo

Ganska nyss kommit till skolan, helt tomt här. Bara jag och Simon, Andreas har försovit sig (som vanligt) haha. Fast det är lugnt, ganska gött med en mjukstart på dagen, pratar nog lite film osånt me.
Kom på att jag inte kommer få nåt kaffe idag!?! Hur ska jag klara mig, behöver kaffet för att vara effektiv jöööö! åhhh jag som trodde dehär skulle bli en bra dag :( nån som vill komma med gott kaffe till mig? (A)

...

tentaångest heeeeeeeeeeeeeeej och hååååååååååååååååååå =(  nämen visst, det här grejar vi!


life suck sometime!

oops

Har blivit lite dålig på att uppdatera här känner jag. Tror det beror på att det är stressigt i skolan just nu, mkt att tänka. Eller så har jag bara inget att skriva eller dela med mig av.

Har haft en riktigt bra helg iaf (trots att den till största del spenderades på skolan), utgång i Växjö i lördags, så jäkla sköj! slippa alla knäppa ljungbybor för en gång skull. Bilresan hem var ju lite rolig med, har jag fått höra i efterhand, haha, hur borta var jag liksom, ååh hej. =) Jag och My har helt fastnad för Perellis låt Hero me, haha, hur var det nu den gick?! =P


Tycker faktiskt det är lite segt med snöööööööööööööoväder ute, skit oxå, hindrar mig från att gå till ica och handla jö. Jag som trodde vi kunde ta fram vårskorna och snart börja gå utan jacka, haha, lär ju inte hända än på ett tag! Har en förhoppning om att snön försvinner under natten, det hade varit gött. Oj, nu kommer snöplogen igen, kul jobb!

hopp

Lite mysko dag idag tror jag. Känns som om allt varit lite upp och ner, hmm.

Anyway, nu ska jag gå till wigmo, sen blir det en liten sväng på puben, eller ah, har vi en nån pub just nu :S byggnadsprojekt kanske, haha.

för mycket helt enkelt

Det är för mycket just nu, alltså med skolan, för mycket bara. Börjar få ångest och stressen ska vi inte prata om. Försöker så gott det går att hålla humöret och motivationen uppe, går väl ganska bra tycker jag (sommar och ledighet i tankarna). Var väldigt produktiva idag i alla fall, jag och pojkarna, i stort sett färdiga med rapporten nu, finslipa lite imorgon bara. Måste börja skriva på nästa rapport oxå, plus plugga till två tentor, blääää, det är så det känns. Tur att jag har människor runt mig som känner likadant, vissa iaf, vi får peppa varandra helt enkelt.
Kul att jag var på skolan från 9 till 5 idag och kul att vi ska ha seminarium imorgon och jag känner mig sååååååååå förberedd...NOT. Tur att projektledning är ett ämne där man kan tjöta på lite, om jag nu känner för att göra det imorgon. Får dricka några koppar kaffe på morgonen så går det nog bra, ända räddningen liksom.

Nej, gonatt folket!


ensamtid

Det är så skönt att bara vara för sig själv ibland, inte tänka på nånting annat, bara bry sig om sitt eget. Det har jag gjort ikväll. Efter en hel dag med plugg var det behövligt med lite ensamtid. Har suttit och kollat på en nästan två och en halv timme lång film, helt själv, druckit gott te och inte tänkt på nånting förutom på vad som händer i filmen. Into the wild hette den, för övrigt ruskigt bra film. Den var djup och gav många tankar på livet, vad man ska göra med sitt liv, vilka vägar man ska välja osv. En film jag rekommenderar er att se.

Imorgon är det föreläsning igen, sen ska jag sitta med mina kära partnerföretagsvänner och skriva rapport, can't wait. Idag skulle jag gärna vilja spola fram tiden, hoppa över mars månad helt och hållet, tänk april, då är jag bara två kurser från sommarlovet och härliga Göteborg. Ska bli gött!

Ha en bra kväll / emma

hej hopp det är lördag

Tiden går faktiskt alldeles för fort, hur ska man hinna med allt man tänkt göra. I mitt lilla huvud har jag fullt med saker och ting jag måste planera och jag har alltid förhoppningar att det ska bli som jag vill, men så är ju sällan fallet. Jag anser ändå att jag är ganska bra på planering men det dyker ju upp andra saker som man får ta hänsyn till och därför skiter man i dedär andra man tänkt göra från början. Skitsamma vad det är, skola eller fritid, det blir inte ofta som man tänkt sig. Jag som till och med gör todo-listor och matlistor, men ändå struntar man i dem och man köper alltid nåt mer som man inte planerade från början, pengarna flyger iväg, tjoho vad det inte är roligt. Knep.

Ikväll ska vi iaf fira My, äta räkor och dricka vin, och ha det gött bara, sånt som vi cilare faktiskt är ganska bra på, tycker jag. Vår gemenskap är något jag värdesätter högt härnere i det annars tråkiga nästan dystra Ljungby.

Nämen tjena, det är lördag idag, kan ni tänka er! =)


skitliseberg

Åååååh anus säger jag. Hamnade inte alls på den enehten jag ville på Liseberg i sommar, Storgatan, tjena liksom, det var ju för fasen tredjevalet, jag vill vara på Balder!! eller åtminstone Tornet som förra året, vafan ska jag göra nu. Och inte kommer jag väl få jobba med Ella heller, skit skit skit, nu är jag grinig, dehär förstörde min dag!!! Fick dessutom bara joba två månader, porque?! åhhhhhhhh anus säger jag bara ='(

tillbaka i Ljunghålet

Har lite smått ångest över att vara tillbaka, det var ju så gött att vara hemma hos mamma och bli ompysslad. Trodde ju jag var frisk i fredags men det var jag verkligen inte, blev sängliggande hela helgen och mådde skit rent ut sagt, fy för influensa! Men nu mår jag något bättre iaf så jag har varit i skolan idag, dock fick jag väl inte så mycket gjort. Metodiken får gå som den går på onsdag, har ju inte kunnat plugga eftersom jag varit sjuk hela veckan, men ah så äre.

Har fått höra att jag skrattar som en tant idag :s och innan har alla sagt att jag skrattar som en bebis :S undra vilket som är mest smickrande, tant eller bebis?! hmmm.


Nej, nu ska jag göra mig lite mat sen plugga, skooooooooj! öh :/

RSS 2.0