tack för kommentaren My, den var motiverande!

Nämen hallå! Typ hundra år sedan jag skrev nu, jag vet, jag är dålig på att hålla igång med saker, det glöms av liksom, inte mkt att göra åt, men här är jag iaf, har ju inte gått o dött om det var någon som trodde det, skulle vara lite sorligt. Sen har jag ju fullt upp med annat nu, typ. Och jag orkar verkligen inte hålla på o berätta massa saker jag gjort på senaste eller vad som hänt, vem orkar det. Skolan är igång iaf, jag har varit rätt trögstartat känner jag. Första inlämningsuppgiften gjorde jag kvällen innan, grattis emma, kom igen nu, dehär är roligt, faktiskt... Jo tjena. Databashanteringen är kanske ok, om man fattar nåt. Metaforkursen verkar ju mindre rolig. Vi ska iofs göra en pf-uppgift vilket jag tycker ska bli skoj, jobba lite med mina grabbar igen. Eller förlåt, dom är nog inga grabbar längre, herregud, Andreas är ju 27, gamlingen, haha, nedå.
Har bott på lb i helgen, för en gång skull, jag vet. Men har iaf varit lugnt och skönt, lite ensamt bara, fast jag får skylla mig själv när jag är osocial, haha. Imorn kommer J (har verkligen velat skriva så hur länge som helst, haha, fast kanske inte så roligt när alla vet vem jag pratar om) tillbaka o då lär jag ju inte vara här så mkt. Tror det var några som tyckte jag skulle säga upp min lägenhet, men nejdå, jag är säkert här nån gång, hämtar kläder typ. 

Förresten så träffade jag på en 1a i tvättrummet nyss, han trodde han skulle få tvätta, haha men icke sa nicke, den 20onde var igår lille vän, stackarn fick byta tvättid. Påminner mig om Daniel faktiskt, som alltid glömmer sin tvättid, hur lyckas man liksom, haha.

Ne nu tror jag bestämt att jag ska ta o läsa månadens Elle-tidning o dricka kaffe. Får väl se om jag återkommer. Hej!

RSS 2.0