wiee

Haha ja jag lyckades faktiskt komma upp i tid och har varit i skolan en halvtimme! Jag e så bra, och det var inte ens jobbigt att gå upp, snarare skönt, haha. Nu är det plugg för full rulle som gäller!

Ha en bra dag alla! =)

där va den onsdagen över

Precis kollat på filmen Constantine som jag konstigt nog inte sett tidigare. Bra film, lite halvt mysko sådär, men bra ändå.

Nu är det snart läggdags för min del. Siktar på att vara i skolan vid 10 imorgon, om jag lyckas? njaa det återstår att se.

Good night!


plugg på CIL

Ja plugga är ju ett måste här i livet, annars kommer man väl ingenstans, eller? Så nu sitter jag på CIL och ska göra just det. Gud va roligt det är :S

Annars händer väl inte så mkt idag, ska försöka städa ikväll, det kan verkligen behövas. Har varit riktigt duktig på att tvätta på senaste men städningen är ju tråkigare så därför har jag skutit upp det, blä.

Är fortfarande väldigt sugen på hallonpaj, mumsfillibabba!



Nej, plugg var det ja! =)


Tv

Ska kolla på American Idol nu och dricka en kopp te. Kolla på alla amerikaner som gör bort sig, haha, att dom bara orkar med att skämma ut sig i tv. Vissa är ju rent förj*vliga!! Fast sen finns det ju dom som faktiskt kan sjunga, någorlunda iaf eller kanske till och med riktigt bra. Som Kelly Clarksson typ, hehe.

Nej nu missar jag ju, haha!



Ha en bra måndagskväll!

slappsöndag

Inte gjort alltför mycket idag. Pluggat och tvättat typ, thats it, kollat på handboll me. Med andra ord har jag inte så mkt att skriva. Inget direkt skvaller heller för den delen, förfesten igår var ju trevlig som vanligt och folk blev fulla och odrägliga. Vissa ändrar ju beteende helt och hållet, haha.

Ikväll ska vi kolla på Coyote Ugly på tv, längesen nu :)


lööördag

Usch, vaknade imorse med världens huvudvärk så jag tog en tablett och la mig i sängen igen, kollade på the heartbreak kid. Lite rolig film faktiskt. Åh, kollade ju på Hitman igår kväll, ruuskigt bra film!

Sitter och kollar på handbollen nu, Sverige - Norge. Denhär matchen tar vi!

Ikväll blir det utgång här i Ljungby, får se hur länge jag orkar med :)

Ha en bra lördag!


blablabla

Har varit väldigt slappt idag. Suttit och sammanfattat i en av böckerna i informationsdesignen och känt mig allmänt duktig. Fått brev från Liseberg oxå så nu måste jag kolla upp hur länge jag kan jobba, antagligen bara högsäsong vilket innebär att jag kommer tjäna mkt mindre pengar än förra sommaren, hur ska jag klara mig?! haha blä. Flera av mina naglar som äntligen växt sig ganska långa håller på att gå av oxå, att jag alltid lyckas?!

Ikväll ska vi kolla på lets dance igen, lite roligt faktiskt, haha, men kan erkänna att det är ganska töntigt på samma gång. Om det inte vore för Ljungby så hade jag aldrig börjat titta på det från början. Ne usch nej.

Ne om man ska ta och titta på nya PB-avsnittet kanske =)

gött med promenix

Precis varit på en skön promenad med My, såg ovanlig mkt hundar ute faktiskt.

Ikväll ska jag, My och Pierre stå i puben så kom gärna och håll oss sällskap. Tyvärr kommer jag missa handbollen bara för det :( men föhinner jag se första halvlek innan det är dags att gå. rhoppningsvis

Underbart avslut!

Har suttit spänt och kollat på handbollsmatchen idag igen. Trodde verkligen det var kört men i sista sekund gör Källman ett underbart mål, fan va gött! Imorgon är det Tyskland de spelar mot och förhoppningsvis tar vi en seger där med.

Dagen har varit ganska lugn i övrigt. Jag och My kände oss ganska produktiva imorse och fick gjort en del iaf, får fortsätta imorgon. Projektledningen kommer nog bli en bra kurs, precis som informationsdesignen. Lite knepigt bara med två partnerföretagsrapporter på samma gång och sedan två tentor med bara några dagar emellan. Men det ska vi väl klara av!

Ska ta det riktigt lugnt ikväll, dricka te och kolla på film. Mysigt värre!


Mary Kay

Har precis kommit hem från det underbart fint inredda huset där flera konsulter jobbar med ett märke som heter Mary Kay. Jag och Sandra var där på en genomgång av make-up-produkter som vi fick testa. Riktigt skoj faktiskt, fick välja egna färger och hur man applicerar, riktigt tjejigt sådär :D Tycker om många av deras produkter, synd att dom är så himla dyra bara. Det hade varit roligt att själv bli konsult men tyvärr finns det inte tid för det just nu.

Ikväll blir det fjärde onda dockan-filmen, haha :D CHUCKY

=(

Väääärldens ösregn ute!!! Fyyyyy, hur ska jag nu komma till skolan utan att bli blöt?

Förresten GRATTIS Patrick som fyller 20 år idag :D


sööööndag

Ska väl försöka plugga sen efter handbollen, har ju ett memo att skriva. Synd bara att jag inte har nån motivation. Äh, det löser sig, det är söndag och motivationen kanske kommer efter en promenix lite senare.

Idag är jag återigen jättesugen på hallonpaj, får se till att baka en snart, mums.


Ååh

Sitter och lyssnar på en underbart bra låt och gör absolut ingenting. Har ärligt talat ingen fundering på att göra något heller. Låter heter No air med Jordin Sparks och Chris Brown. Ruskigt skönt låt oså Chris som ju faktiskt är sååå het! 


schoool

Jaha då sitter man i skolan med kaffet (som ska bota huvudvärken) och ska läsa artiklar med My. Var lite morgontrött idag så kom inte upp ur sängen alltför tidigt. Men så är det. Ikväll ska jag och Anki stå i puben, examensförfest, då får ni komma! Sen går vi väl te Gästgivaregården (hur det nu stavas och uttalas :S) och firar GU04, blir nog roligt!


Jaja ha en bra dag! :D

yeah

Okej, på grund av att Patrick nu tyckte att jag inte skrev något i min blogg (bara för att jag klagade lite på honom igår) så måste jag nu skriva en rad eller två. Fast jag ska precis måla naglarna så jag får skriva mer senare helt enkelt. H

skola hela dagen!

Fy vilken jobbig dag det varit, skolan från halv 9 till strax över 4 liksom :S Har druckit hur många liter vatten som helst så magen skvalpar typ, hehe.
Gött iaf att redovisning och opponering är klart, nu väntar bara bedömning av Astrid, komplettering eller inte? det är frågan.

Får väl börja fokusera på slutseminariet nu och läsa artiklarna, ser inte alls fram emot det.

Aja, hoppas ni haft en bra dag iaf, min var väl mindre bra!

måndag

Var med om en läskig upplevelse imorse :S blev lita skraj så jag hoppas det inte händer igen.
Sitter och äter champinjonsoppa, eller dricker kanske, fast med sked, aja, riktigt god iaf så den kan jag äta mycket av!
Ikväll är det cityakuten, bara så att ni som aldrig tittar på det vet om att det är ikväll, om en halvtimme på trean!

Imorgon ska det bli redovisning och opponering på partnerföretagsuppgiften, gött att äntligen bli av med det så man kan fokusera på kommande kurser istället.

Idag hade jag gärna varit i Göteborg istället för i Ljungby, okej det vill jag flera dagar i veckan men just idag hade jag velat det extra mycket tror jag, bara en sån dag liksom.

Gossip Girl

Jag vet att jag förmodligen är lite sen med att börja titta på Gossip Girl, kollade första avsnittet igår. Visste inte om jag skulle tycka om det men det gjorde jag definitivt. Om ni inte redan kollat in serien tycker jag verkligen att ni borde göra det! Ska nog ta och titta på ett andra avsnitt nu när jag ändå äter frukost. Sen ska jag läsa mer rapporter, blev inte så mkt läsning igår så det får bli idag istället.




Tjohej!

lördag i Ljungby

Eeeh känns som måndag typ, eller nån annan dag i veckan :s alternativt ingenting händer en sån här dag, eller väldigt sällan iaf. Som alla andra dagar då ungefär, haha usch för Ljungby!

Gick upp relativt tidigt idag, vaknade faktiskt av mig själv vid halv 10, bra va?! stolt emma :D

Ska väl försöka titta lite på klassens rapporter idag, hitta fel eller konstruktiv kritik som det brukar kallas.


komisk dag igår

Haha ja igår var ju roligt förstås, först tentan som var helt fuckad!! sen tentafest som började lugnt men sen tror jag att det spårade ur lite och Patrick blev skallad stackaren. Nästan tur att det var några tvåor och treor som joinade oss, annars hade det aldrig blivit nån fart, slutat med att alla sitter och gråter istället.

Jaja idag mår jag ganska bra faktiskt och dessutom börjar det nya livet, kommer gå bra känner jag!

Ska iväg till pubmötet nu.
Hej svejs!

jaha

Suttit på skolan hela dagen idag me. Känns som att det kommer bli så i fortsättningen. Mitt liv är skola, jippie! Imorn är det tenta som gäller, hoppas på att det ska gå vägen, men ja, det märker jag väl. Gjorde färdigt rapporten idag me, gud så gött att slippa tänka mer på den nu. Bara redovisning och opponering kvar. Snart börjar ju dom nya kurserna me, ser jag verkligen fram emot, blir nog lite roligare än metodiken iaf. Fy så seg den kursen varit asså, stört. Nu äre nytt år och jag har tagit fram nya krafter, kommer gå bra dehär, känner jag på mig. Eller ah, det låter ju bra så då kan jag ju lika gärna intala mig själv att det är det, eller hur?

Nej, nu måste jag äta nåt innan jag döööööör av hunger. Kurrande mage är inge roligt har jag kommit på =/

gött!

Idag har jag och Andreas suttit med parterföretagsuppgiften sedan 11-tiden imorse. Kom hem för en stund sedan, haha herregud. Fast vi har väl iofs tagit några småpauser under dagen. Men shit vad mycket vi fick gjort, så skönt att nästan vara färdig med rapporten nu!
Ska äta mat nu sen blir det väl till att tentaplugga tror jag. Har nog pluggat rekordmycket idag, hur många timmar som helst eftersom jag kommer sitta nu hela kvällen oxå. Eller ah, fram till kl 21 då cityakuten börjar, jeeey! Orkar jag så länge tro? får väl se.

tvkväll

snön smälter, får ta pulka en annan dag :D ska nog titta på victoria's secret fashion show istället. Tänk om man hade deras kropp, hah det vore nåt :P lite söta och snygga underkläder ska jag nog lägga till på inköpslistan iaf!

 IZABEL GOULART


pluggisdag

Har varit riktigt produktiv idag, suttit på skolan sen kl halv 11 ungefär, gick upp tidigt för en gång skull, grattis emma! Måste verkligen börja vända tillbaka dygnet. Bara jag och Anki kvar på skolan nu, alldeles mörkt och stilla, lite mysigt faktiskt. Har nog pluggat färdigt för idag snart, så då blir det hem och äta lite. Kanske blir pulkaåkning ikväll? om det är någon som är på vill säga? hade varit askul, haha!

Usch, åt en äcklig clementin nyss oxå, typ gammal eller nåt. Tur att jag har fler :D

Äh, ha en bra söndagskväll!

tillbaka i hålan

Ja nu är man tillbaka i lilla Ljungby. Känns bra på nåt mysko sätt men ändå inte bra på ett annat mysko sätt. Vågar nästan tro att det som är bra överväger det som inte är bra. Igår var jag och Anki på nålen och åt mat och tjötade, väldigt trevligt! Slutade med att vi kollade på Dirty Sanchez - dom är ju verkligen sjuka och vidriga, usch och fy och blä.

Har suttit på skolan idag och pluggat med Anki. Ovanligt tomt faktiskt, till slut var det ju bara vi kvar och vi kände oss lite busiga, hihi säg inget.
Ikväll ska jag tvätta och antagligen kolla på film eller liknande, slappa med andra ord. Under helgen kommer nog lite folk att dyka upp, inte så många som är tillbaka ännu, fast ändå fler än jag troddde. Positivt :)

tjohej!

RSS 2.0