seg dag

lite dåligt uppdaterat här kanske, får skylla på plugget. Hade en jättetrevlig grillning igår i alla fall, men lite trötter idag, ganska förståeligt tror jag. Ikväll ska vi kolla på film och götta oss, en "love-film" =) sån film som killarna tycker så mkt om att titta på

Kanske ska dra sig hemåt snart, sitter på skolan helt ensamma, jag anki o sandra. Kollar på Björn Gustavsson, som så många gånger förr, dock lika roligt varje gång, haha!

Hare gött!

blö

Tror jag har ett ganska tråkigt liv just nu, mkt i skolan oså. Har spenderat hela dagen där idag, hehe. I torsdags var det lite party, hade grymt roligt, tack för det! :) igår var världens flummdag, haha, hade magkramp efter allt skrattande så nu kommer vi leva länge precis som anki sa. Kan ju berätta att jag kommer bli en dålig mamma oxå, för er som ville veta, känns kul att veta såhär i förväg, hm, jaja. :P

Ha det gött!

tillbaka i Ljungby

Dagen började väldigt bra, var på superhumör. Sen gick det utför lite, grinhumör typ, men nu äre bra igen så jag ska passa på att organisera lite här hemma, ligger saker överallt typ, haha.

Kommer inte bli en rolig vecka, tenta på fredag :/ men det får helt enkelt gå ändå! Ska försöka hålla humöret uppe =)


skogen

Spenderat dagen i skogen med trialfolk och massa brummande, härligt kan jag lova, haha, blir ju så sällan nuförtiden! Har med andra ord haft en bra dag, förutom vissa skumheter från en viss person av det andra könet, men i övrigt mycket bra dag!

Imorgon bär det av ner till Ljungby igen, jätteskoj, verkligen, typ, inte så jätte, eller? finns la kanske nåt att se fram emot?

Ska kolla tv nu, 40 år och oskuld, haha, sjukt rolig!


ingen rubrik

Ska snart åka upp till pappa i Hunnebo, det är ju trial imorn, sm, på Brattön, längesen jag var på trialtävling nu så det ska bli kul, höra det goa brummande ljudet i skogen igen, haha. Ska hälsa på mormor och morfar en sväng med, ska bli trevligt, inte träffats sen jul nu ju. På måndag bär det av neråt igen, till hålan, känns ju sådär faktiskt, back to reality, men så äre. Har varit gött att vara hemma ett tag nu kan jag lova. Får väl se när det blir nästa gång, kanske till och med innan sommarlovet. Ååh jag och mamma var ju och åt på Hard Rock häromdagen, suuuupergod mat verkligen!

Förresten ska jag kanske åka till hultsfred i sommar, inget bestämt ännu, men Caroline ska försöka övertala mig, hehe. Har ju aldrig varit på festival tidigare och studentekonomin är väl inte den bästa just nu heller. Förstår inte riktigt vart pengarna tar vägen ibland, men visst, jag överlever än så länge.

Ha de gött, hej!

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år! =) tåååårta blire, ja tack!

härlig dag i götet

Riktigt skön och bra dag idag! Träffade på en del gamla lisebergare vilket var hur kul som helst. Är inte längre så missnöjd över att jag ska vara på storgatan längre, Adrian, Johanna och några till ska me jobba där. Adrian som för övrigt är en riktigt skön kille me, diggar honom! Haha Eric, Jessica och Ylva som EA me, superskoj, haha dom kommer köra slut på oss.

Underbart väder idag me, stan var fylld med folk och solen lös, gött äre!

hoho

Snart ska jag åka in te liseberg o skriva kontrakt, få nycklar o kläder osånt. Träffa Ella me :D min älskling som jag saknat så mycket! I sommar blir det vi igen, haha!

hare bra folk!

home sweet home

Åååååååh så sköööönt det är att vara hemma nu, underbart. Finns nog inte jättemycket jag kommer sakna med Ljungby under tiden jag är borta, haha. Lite tråkigt att jag missar byggpuben ikväll bara =) fast jag tror ni klarar er utan mig ändå!

Ha det gött!


RSS 2.0