Blä för helg

Blä (ett av mina favortiord för övrigt, tillsammans med usch, fy och ojoj, finns det fler kanske?)
Vill inte riktigt att det ska vara helg för jag vet vad som väntar, mängder med plugg som bara måste bli färdigt :/
Fast positivt är iaf att jag tagit hem Grey's Anatomy-avsnitten från fjärde säsongen, inte ska vi behöva vänta flera månader heller!
Kollade på första avsnittet igår och kollar gärna på fler idag :) Egentligen skulle jag vilja bädda ner mig i sängen igen och kolla precis nu, men jag får nog vara så snäll att vänta på My och Anki. Det är gött att vara ledig idag!

Det var ju torsdagspuben igår, det fanns glögg och fulla settare och en kanske något full emma fanns det oxå, även om det försvann ganska snabbt :S haha ojoj det är inte lätt asså. Men det var i alla fall roligt och väldigt trevligt igår och efterfest med gott vin blev det me :) Tyckte att mina flickor var tråkiga som gick hem bara, lämnade mig själv, eller ah...jag insåg ganska snabbt att jag faktiskt inte var själv, lucky me!

Ne nu tror jag bestämt att jag kan behöva dagens andra kopp kaffe!

Jaha

Hmm, suttit och lyssnat på tidigare studenter idag och deras jobb. Ganska intressant faktiskt. Lite jobbigt bara att dom har svårt att hålla tiderna :S men men det är sånt som händer. Igår kväll blev det film med ett par "hammarbarn" som Sandra uttryckte det idag :P haha (förlåt). Kollade på Hunted, lite mkt blod för min o Mys del tror jag. Men i övrigt väldigt hög mysfaktor på den filmen, eller inte, haha!

Snart är det Grey's Anatomy :D :D tänk va bra det är att veckorna går fort ibland! eller hur?

Just nu vill jag inte att det ska komma en morgondag, jag vet vad som väntar, metodik = fet uppgift = jag kommer inte att ha något liv närmaste dagarna. Är sugen på utgång till helgen?! nån mer som är på?


Hare najs!

Gött

Jag gjorde det! Jag har skrivit färdigt mitt memo, eller nästan iaf, ska finslipa lite bara :) UNDERBART. Jag visste väl att det skulle gå bättre hemma.

hehe

Förresten, någon mer än jag som diggade Wigmos nya hårfärg :D Hur blev resultatet efter tredje färgningen, bättre eller sämre?


misslyckad dag!

Haha ojoj emma! Gick upp tidigt imorse, 9, ööh!! Var i skolan vid halv 11 typ och skulle plugga hela dagen tänkte jag. Satte mig till och med i ett eget rum för att inte frestas att prata med andra. Men tydligen så hjälpte inte detta. Kunde lika gärna suttit hemma tror jag. Drack alldeles för mkt kaffe oxå så jag lär ju inte kunna sova ikväll :S Plugget gick inte alls så bra som jag trodde. Hade absolut ingen motivation till att läsa eller skriva trots att jag var pigg och glad. Visst, jag fick väl läst litegran men kommer knappt ihåg vad det var jag läste om :S Trots detta så har det nog ändå varit en bra och trevlig dag i skolan!
Nu är jag hemma och har precis dämpat min hunger med mat. Håller på att tvätta oxå, handdukar och sängkläder. Tror att jag besämt ska göra ett försök till produktivitet igen genom att skriva memot. Kanske ska preppa mig med lite glass? Hmm, fast då behöver jag ju kaffe oxå, och jag kan bara inte dricka mer kaffe idag.

Ikväll är det tv som gäller :D kära cityakuten och prison break! kanske kan få sällskap, någon?


tråkig dag

Lördag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Hade iofs kunnat göra en hel lista med saker som jag behöver och kanske måste göra. Men det är ju tråkiga saker, som städa, diska, handla och plugga. Men förutom det? Vad ska jag göra, känner mig näst intill hopplös :S Jag ska iofs göra ett försök till träning sen med jenny och linda. Kanske blir lite piggare efter det! Tror jag ska ta och ringa min mamma me, ett par dagar sedan jag pratade med henne nu och jag saknar våra små pratstunder, jag behöver dom. Kan behöva prata av mig me. 

Hmm, vad ska jag hitta på för att göra denna lördag lite roligare? Nåt måste man ju kunna hitta på för att liva upp stämningen lite.

torsdagspuben!

Wiie puben!!!!!!!!! eller inte riktigt så roligt kanske. Jag, Anki o Eric som ska stå ikväll. Ska jag vara ärlig har jag ingen lust alls ikväll, blä. Kände redan när jag vaknade imorse att jag var lättirriterad, hatar såna dagar. Tur att man är själv på morgonen, annars hade det kunnat gå illa, haha, morgonhumöret är inte alltid på topp! Men det blev faktiskt inte så många sura miner, höll humöret uppe ändå :) Men ikväll skulle jag hellre vilja bädda ner mig i sängen och kolla på en film :) Men man kan ju inte alltid få som man vill. Hoppas det blir lugnt iaf, inte för mkt folk, lagom blir alldeles utmärkt!

Helgen blir nog väldigt lugn, med en del plugg, tråkigt nog :/ men oxå film o mys.

Ha de gött!

Växjö

Joo idag ska jag, sandra, anki o linda till Växjö. Sandra ska nämligen tatuera sig och vi andra tänkte mest kolla i affärer. Kanske skulle kolla på lite julklappar när man ändå har tid. Jag ska försöka hitta ett par varma och goa skor samt lite andra småsaker som kan vara bra att ha, typ en ny mascara, hehe. Det är ju faktiskt nödvändiga saker, för jag ska ju inte slösa mina dyrbara pengar på massa skit, det skulle aldrig hända, hmm (fråga min mamma vad hon har att säga om det, haha) 

Är ju lite smått förkyld igen så jag har köpt menthol-nässpray nu. Den om My hade för ett tag sedan. Har nästan blivit beroende, trots att det gör skiiiitont varje sprut man gör. Känns som om det fräter i näsan, eller hur Linda? haha men den funkar, tror jag, eller jo det gör den, på mig iaf.

Har kommit till insikt med att jag tittar på 5 serier just nu :s hur sjukt är inte det. Fast jag behöver mina serier som fördriver tiden lite, det behövs i lilla Ljungby. Ikväll är det Greys igen och killarna ska ju se på fotboll, som ALLTID när vi vill se på tv:n!!! men vi sätter oss uppe hos Tobbe istället, han har inget val.

Må väl!  :)

måndag igen

Ny vecka och nya möjligheter. Så ska jag försöka se på dagarna, ta vara på tiden och inte slösa den som jag gjort i helgen. Fast det har ändå varit en lugn (om man bortser på lördagen) och bra helg, men det kunde ju ingått mer plugg, det vet vi alla.

Gjorde metodiksaken i skolan idag, SPSS-skit! Förstår ju inte vad man gör, och definitift inte varför man gör som man gör :S Göran Svensson, du får allt ta o förklara dedär en gång till, vi förstårinte! Och vi vill förstå! Uppgifterna var inte lätta utan riktigt svåra. Har ingen aning om vi gjort rätt eller fel ju :S

Nu ska det bli lite mer läsande innan Cityakuten och Prison Break :) (för en gång skull har jag faktiskt köpt lite choklad som jag tänkte proppa i mig framför tv:n sen, idag är en sån dag då jag behöver det)


fredag

Jaha då var det fredag igen, tiden går för snabbt! Igår var det värsta filmkvällen på LB, jättemkt folk. Trodde ju först att vi inte skulle bli så många, men alla ville visst kolla på film. Och självklart får man höra ännu en gång hur klena vi ettor är och bla bla bla (allt vad var det ni sa Karin, Wigmo och Mattias) Men jag o My gick iaf till puben! Sådeså!

Ikväll ska jag vara fylletaxi åt fyllefolket som ska till Växjö. Får väl se hur trevligt detta blir. Hade egentligen varit trevligare att sitta hemma med trevligt sällskap och mysa framför en go film. Men så blir det inte ikväll. En annan kväll kanske.
Killar, ni ska veta att jag gör er värsta tjänsten nu, och jag räknar med att ni ställer upp för mig nästa gång! (in my dreams eller vadå?) haha

Imån kommer pappsen o brorsan, ska bli mkt trevligt! Hoppas att vi inte kommer hem alltför sent inatt bara!

Ha en trevligt kväll allihopa!

jobbiga dagar

Fy så tråkiga och anstängande dagar det har varit denna vecka, börjat 8 och gått till långt in på eftermiddagarna, BLÄ säger vi då! För mycket att ha timvis med föreläsningar eftersom man slutar lyssna efter hälften, kanske bara är så för mig? Blir så trött av att bara sitta ju. Det ända vi gör om dagarna är att gå upp, gå till skollan, soffa, föreläsning, soffa, föreläsning, lunch, föreläsning, soffa, labb, sen hem o sova typ. Det är verkligen så?!

Men ikväll vill jag nog göra nåt, vet inte riktigt vad bara. Film kanske, eller puben en sväng kanske? eller plugga (fast det skulle aldrig hända ändå, även om det skulle behövas) Håller just nu på att göra ett litet experiment i ugnen, undra om detta kan bli gott. Kassler med svampsås o mitt älskade goda ris till?

Hej svejs!

blä för fotboll!

Ganska nyss hemkommen från Astradskolan. För en gång skull går jag dit för att spela volleyboll, wiie tänkte jag, men oj vad det inte blev wiie när man väl kom dit :( Spelade fotboll istället eftersom vi inte hade någon boll, hur svårt kunde det vara att åka och hämta eller nåt?! Beslutade mig för att inte vara med alls, usch så tråkigt. Nån sa att det blir volleyboll nästa veckan, vågar man gå dit då kanske? Ne, jag hade hellre haft vattenkrig, blev ganska sugen när vattenflaskan jag höll läckte, haha! Pierre fick vatten på sig, men han ville ju inte ge tillbaka. Hade kunnat bli roligt annars :D kan ta det en annan gång kanske? förresten jag kan ju ge det som förslag till aktivitetskommittén, bra idé emma!

Ikväll blire Greys framför tv:n. Sen blire film antagligen :) Myspys


Tack Karin! och Martin

Vill självklart tacka Karin som bidrog till att jag vann första tävlingen på sittningen :) Ruskigt bra teamwork där!
Martin får jag väl tacka oxå! haha teamwork där oxå, eller kanske inte?! det var ju han som gjorde jobbet egentligen, haha inlevelse och allt :D så det ska vara!

lyckad sittning

Fy vad jag är död idag asså, haha. Men gud så roligt vi hade det igår :D de som inte var med missade ju verkligen nåt. Och jag vann två tävlingar dessutom, världens flyt hade jag! Haha! Gick o la mig strax innan 6 imorse oxå, då var man ju sådär lagom trött, usch!
Varit ute o gått med My nu, det var faktiskt skönt att få lite frisk luft. Pratade genom gårdagen oxå, sånt som man ska göra, ifall att man glömt eller missat något.

Förresten, vem har bilder från igår?


19

Jahopp, då var man 19 och ännu ett år äldre. Igår var det puben och lite celebration och jag hade jätteroligt, tack vare alla underbara vänner =) Var lite tråkig som gick och la mig när vi skulle efterfesta men jag orkade helt enkelt inte, och alla andra skulle ju oxå sova.
Usch idag är man ju inte jättefräsch direkt, men jag mår väl som jag förtjänar antar jag, haha!
Det blir en lugn dag, ska försöka göra så lite som möjligt, ska väl kolla på film ikväll iaf.

Hej hopp!


klantarsle

Usch det var det värsta! Höll på att laga mat, skulle skära soltorkade tomater (som inte legat i olja så dom är ju ganska hårda) Självklart skär jag mig i tummen :S ganska mycket oxå, började blöda i mängder (okej kanske lite överdrivet men det blödde ändå så att det började rinna, kom på skärbrädan oxå, blä :S) Först tänkte jag ringa mamma och fråga vad jag skulle göra, men kom på att hon inte skulle kunna plåstra om mig på avstånd (smart tänkt!) Så jag ringde i all hastighet Anki som hade plåster, sprang upp till henne och sen ner igen, hade ju mat på spisen.
Nu dunkar det i tummen, gör ont. Det värsta var ju att jag knappt reagerade först, och jag såg verkligen hur kniven skar rakt in i tummen, jätteäckligt!!! Fy fy fy!




Ska gå te "stan" sen (typ 50 meter, om det ens är så långt, haha) ska kolla fingerstorlek så pappa kan förminska ringen jag fick :) undra hur man mäter fingrar :s aldrig gjort det, haha. Upplevelse :)

villhaväska

image3

Fick syn på en väska på www.nuknuk.se. Riktigt snygg!

tisdag

Tyckte att första föreläsningen i metodiken idag gick väldigt bra. Joakim kan verkligen sin sak och förmedlar kunskapen på ett bra sätt, mkt lärorikt. Jag funderar på om detta kommer att bli en svår eller lätt kurs?! Så svårt att veta det, men det blir mycket läsande iaf.

Ska snart gå och handla mat, kylskåpet är tomt, bokstavligt talat, haha. Hade ju inte ens mjölk till kaffet imorse :(
Det blir andra gången jag går till ica idag, som vanligt typ. Bara för att My och Anki tvingade med mig när dom skulle handla förut, men då hade inte jag hunnit kolla på vad jag skulle handla än. Jag är ju lite av en tönt som har en vana att göra matlistor, om nu det är töntigt vill säga. Smart enligt mig själv!

I övrigt blir det en slapp dag. Får väl ta mig i kragen lite senare och läsa logistiken till imorgon oxå, vore kanske smart. Ska kolla lite på min nya tv oxå :D

På torsdag fyller jag år :D:D finally. Inte roligt att fylla så sent, vilka fördelar finns med det liksom? Jag kan inte komma på några! Tråkigt bara att jag fyller ett mellanår, eller vad man nu ska kalla 19, sista året som tonåring kanske? haha!

Fyy, jag har torra läppar idag :(


Back in Ljungby

Jo, efter en trevlig men blåsig och regnig körning från Göteborg är jag tillbaka i mitt hem, eller mitt andra hem, eller vad man nu ska kalla det. Tillfälliga hem kanske, eller 3-årshemmet eller va, skitsamma. Känns bra iaf, kanske inte avslappnande men ändå avslappnande, på något mysko sätt.

Det har varit en lugn och bra helg (om man bortser från vissa trubbel som uppstod)
Var på trialtävling i lördags, träffade pappsen och brorsan, himla trevligt! Förutom att det var lite blött och lerigt och en viss person som i all hastighet skulle lera ner mig, mindre trevligt! Men det gjorde kanske inte så mycket, jag hade roligt ändå och dessutom är ju kåsjötrialen alltid lerig. Mamma sprang runt och lekte fotograf oxå, vilket hon faktiskt är ganska bra på. Vill ni se trialbilderna finns dom på www.vilomedia.net/kasjotrial2007. Allt från småttingar till gubbar, dock inga kärringar. (Förresten det kanske inte är så intressant för er?) haha!

Nu ska jag sova, ska ju trots allt upp halv 9 imån, hehe.

Natti


hemma hos mammsen

Känns bra att vara hemma hos mammsen en sväng.  Kolla så att allt står rätt till, inga större förändringar eller nåt :)
Imorgon ska jag klippa av mig håret, lite av det iaf. Återstår att se hur resultatet blir, kanske inte passar i det alls. Då är det illa, då kommer jag aldrig våga gå till frissan igen och göra nåt med mitt hår. Mitt hår är dyrbart, inget som man bara klipper av hur som helst. Jag är väldigt feg när det gäller mitt hår, kan ju inte säga att jag vågar prova alla olika frisyrer och färger. Måste vara säker att det blir bra först, att det passar. Nu ska jag göra något vågat, har bestämt mig att jag ska våga denhär gången. Tack My för att du pushar mig att göra detta! Hoppas hallowenpuben blir skoj och skrämmig. Ta det lugnt med lapdancen bara!, haha, om det nu blir nån :P

Take it cool

RSS 2.0