home sweet home

Är äntligen hemma hos mammsen nu, som jag har längtat! Redan när jag och My började närma oss Göteborg igår vid lunchtid kände jag hur lugnet svepte över mig, så himla GÖTT. Hade en riktigt trevlig dag med underbara My igår som dessutom FYLLER 20 IDAG...!!! haha dom hade hurrat för henne på systemet :D jag vill oxå fylla 20 ju :/ dröjer visserligen ett tag, några månader sådär, typ till november! shit, tänk va nära jag är att kunnat bli en 89:a, haha, inget illa mot dom men 88 är såklart bästa årgången, sån tur jag ändå hade.

Är nästan frisk nu iaf men knarkar fortfarande ipren mot huvudvärken och är svag som attan i kroppen, ansträngande nog att lyfta mjölkpaketet liksom :S haha. Har ju haft nån slags maginfluensa som inte var så trevlig, fyfasen va dåligt jag har mått, helt sjukt, hela tisdagen låg jag i sängen som ett lik, bokstavligt talat. Finns nog ingen som hade velat se mig då, det vet My och Anki iaf. Sån tur att jag har er flickor som kan ta hand om mig =) Nu har jag fått tillbaka färgen i ansiktet så nu ser jag ut som Emma igen, mitt älskade jag (hahha, självgod?....neeejdå, inte alls! :D)

Nej, nu ska jag göra nåt vettig, typ markera för grannarna att jag är hemma genom att dra upp volymen på musiken, det tycker dom nog om!

Skepp ohoj! (oj, blev kanske lite långt)

Såå bra!

Åhh måste bara säga att Björn Gustafsson är så grymt rolig och bra, fullkomligt älskar honom, han misslyckas aldrig...!!!


slappsöndag

Haha, skoja att jag varit seg idag eller?! Vaknade med världens huvudvärk som av någon anledning satt i sig under dagen! Så idag har jag legat och myst med My hela dagen, kollade på film och åt godis. Och nu är jag så trött att jag snart deckar sittandes, snark.

Har ju iaf mått som jag förtjänat idag. Men ååh hade ju så grymt roligt igår på Björn! Var en riktigt bra kväll som varade till halv 6 imorse nån gång då jag somnade med telefonen i handen, innan jag hunnit ställa alarmet så jag vaknade ju inte direkt för tidigt. Träffade Geborg och co igår oxå, det var inte igår direkt, så det var himla trevligt att ni kom ner till lilla Ljungby. =)

Nej, nu blire läggdags gott folk! Natti

Lööördag =)

Dagarna bara rusar förbi och ikväll ska vi på Björn Rosenström på Garvaren, ska bli riktigt roligt!

Har väl egentligen inte så mycket att säga idag. Eller förresten, jag fick ju min nya mobil igår, en SE W910i!!! Supersnygg är den och har många riktigt bra och coola funktioner. Har suttit och försökt lära mig spelen nu en stund, går inte jättebra kan jag säga, men...övning ger färdighet, eller hur!



Ha en bra lördag allesammans! =) det ska jag ha!

trötter!

Usch nu är jag riiiiiktigt trött. Målade puben i tre timmar, världens hunger och huvudvärk och trötthet (plus ont i armarna). Sämsta kombinationen när man heter Emma, blir lättirriterad och allmänt grinig liksom, livet blir så svårt helt plötsligt. Skulle ju dessutom försöka klara mig utan att kladda målarfärg oxå, men oj hehe, gick inte så bra. Händerna var ju täckta med grå färg och byxorna fick sig lite kladd me. Men vi fick gjort mycket iaf, trots min längd som hindrade min målning vissa gånger, haha, tur att det finns de som är lite längre.
tycker väldigt synd om My just nu som gått och blivit sjuk ju =( inte alls kul gumman.

Imorgon är det PF kl 9 som gäller, sen föreläsning och sittningsmöte. Får hoppas på en produktiv dag!
Nu är det sängen som gäller, deckar ju när som helst! Godnatt!

oooooo(h)nsdag

Blää för bajsarna som borrar och bankar på morgonen!! Sluta med dedär!
MEN, trots att jag väcktes tidigare än jag bestämt ska jag vända mitt något ilskna morgonhumör och istället försöka bli på toppenhumör ! Känner att jag behöver en pigg dag då jag känner mig superduper! Så att jag skulle kunna äta en hel gris, eller lyfta en lastbil eller springa hem till götet eller nåt sånt sjukt :S Idag ska jag få mycket gjort har jag bestämt, jobbigt med bajsföreläsning sen bara, till kl 17..! =( Tyck synd om mig! Halva dagen borta sen liksom, illa. Och vadå Latinamerika, vad har det med informationslogistik att göra?! hmm, återstår att se.

Idag är jag dessutom helt förälskad i Sexual Eruption, sååå skön låt att lyssna på!


Äh, nu får det hända nåt! Ha en bra dag!

orkar inte skriva rubrik!

Tycker om min PF-grupp faktiskt. Varje gång vi träffas för att plugga diskuterar vi alltid filmer, för det mesta nya filmer som vi sett eller som vi vill se, haha, lite kul faktiskt!

Annars har dagen varit ganska seg, inte gjort speciellt mycket, tvättat och slängt skräp typ. Tänkte ju en tanke att jag skulle läsa kurslitteratur oxå, men den försvann ganska snabbt efter att jag pratade i tele med en kompis, vart inte alls sugen, om man nu någon gång är det?!


Måste nog köpa ny handkräm snart, mina händer är hypertorra just nu, inte bra alls ju.

Björn Rosenström på lördag för er som ännu inte uppmärksammat detta, kom igen! =)


vilken helg!

Hehe jaa helgen blev inte riktigt som jag planerat. Tänkte ju sova mycket, plugga mycket, dricka lite och vara väldigt produktiv. Hur blev det? Jo, precis tvärt om! Kan försöka beskriva lite vad som gjorts.

I fredags satt alltså jag, Jenny och Linus och spelade Gin Rummy i 4 timmar, Jenny vann ännu en gång. Vi drack vin och hade väldigt trevligt tillsammans, Wiggan kom förbi och gjorde oss sällskap me. Sen kom fidde, eric, patrick och linda s upp, och som dessutom redan var onyktra. Blev ett väldans härjande där ett tag, haha.
Till slut var det bara jag, fidde och linus kvar, klockan var mycket, vi var väldigt onyktra men hade fortfarande väldigt trevligt. Sen vart jag vääääldigt trött, gick o la mig i linus säng vid halv 7 tiden på morgonen skulle jag tro. Vaknar igen tre timmar senare, huvudvärk och förstår inte riktigt vart jag är, och där sitter Fredrik och Linus och fortfarande dricker, haha! Dom fick sen för sig att ha ett 48-timmarsrally utan sömn. Själv gick jag ner till mig och sov några timmar till, fyyy så trött och seg jag var då. Och resten av dagen med dessutom, gjorde absolut ingenting. Kollade på melodifestivalen men deckade strax efter det var slut. Linus var övertrött och full och Fredrik gick och la sig, han pallade inte mer, han förlorade helt enkelt!
Och idag har jag inte heller gjort speciellt mycket, jag och My gjorde färdigt uppgiften, som vi ville spy på till slut!!! 

Haha, herregud säger jag bara. Men imorgon börjar en ny vecka, skola och allt vad det innebär, tänk så trevligt!
Ne, blä, nu ska jag sova!

Förresten, höll ju på att glömma. Vi åt ju syrsor mitt i natten oxå, haha, en upplevelse, bara tanken har tidigare gjort mig illamående men så var absolut inte fallet nu, det var faktiskt inte äckligt. Fast jag skulle aldrig få för mig att äta syrsor som snacks en vanlig fredagskväll.

valentines day

Wohoo, det är alla hjärtans dag iaf. Är på förvånansvärt bra humör oxå, underbart! Inget depp idag inte, det ser jag och My till. Tur att jag har dig dagar som denna My (L)

Håller på att fixa mig lite för ikväll, känns på nåt sätt speciellt med puben ikväll. Alla hjärtans dag kombinerat med bartömning, haha, hur ska detta sluta?! Gråtandes eller skrattandes? Ska iaf förparta hos Linda innan, blir nog mycket trevligt! Jag och My ska ju dricka drinkar ikväll me, gott!

Ha en bra alla härtans dag alla! =)

image11

hmm

Har varit en ganska seg dag tycker jag, även om det var riktigt gött att bara vara i skolan 2 timmar. Men sen då?!

Imorgon är det sista puben för en tid framöver. Vettefasen när nya puben blir färdig, så vi får helt enkelt klara oss utan. Kanske kan bli lite goa hemmafester för en gång skull?! Björn Rosenström den 23:e oxå! Glöm inte! Det ska bli röj i Ljungby då!


Har suttit och funderat en del idag me, på allt möjligt konstigt som min dröm inatt. Vad är detta, förvånades av mig själv litegran där. Längtar oxå hem till familjen väldigt mycket. Känns väl mer eftersom jag vet med mig att jag snart ska åka hem, men ändå. Vill inte alls vara i Ljungby nu.
Alla hjärtans dag imorgon ju, hur ska vi fira?! Hmmm. Lite tråkigt att man inte har nån att fira med bara, puben får väl trösta, haha! Singellivet i Ljungby är faktiskt inte så tillfredställande kan jag meddela. Eller finns det nån som säger emot mig?! Tur iaf att jag har vänner som jag kan mysa med, haha. Jag och My brukar ju faktiskt vara ganska bra på de. Får ju stötta varandra! =)

ojdå

Hehe, upptäckte att jag inte skrivit blogg sen i lördags :S

Har väl inte hänt överdrivet mycket iofs. Var i Ullared idag och shoppade massa nödvändiga skitsaker som jag kallar det. Men det var väldigt roligt iaf, gött att komma bort från Ljungby några timmar. Köpte ett par gummistövlar oxå, jättefina! Har ju letat efter ett par länge nu och vips så stod dom där på scorett och väntade på mig. Får väl nästan hoppas att det blir regn nu då så jag kan använda dom, hehe. Fast helst av allt vill jag ha vårväder! Igår var det ju asgött ute, solen var framme och värmde, precis sånt väder vill jag ha nu framöver! Det hade varit riktigt gött. Men ah, det lär ju inte hända.

Imorgon är det skola igen, bara två timmar så det är ju ganska skönt.

Tack Danne för den goooooda våfflan, den satt som pricken över i =)


tröklördag

Jaa inte en alltför produktiv dag idag heller, känns som att det börjar bli många såna dagar, inte bra alls! Har iaf kollat på skidskyttet och hockeyn, alltid nåt =P haha

Ska kolla på melodifestivalen ikväll på nålen iaf. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, ännu sämre än tidigare år kanske? Men visst, det kan väl alltid vara lite trevligt att se.


Ha en bra kväll!

tyck synd om mig

Blääääääää, vad gör jag uppe egentligen?! Är hur trött som helst och skulle kunna somna på stället men det kan jag ju inte. Ska åka till partnerföretaget och intervjua nån Maria angående ett projekt hon håller i och som vi sedan ska kladda ner i en rapport, kl 8 oxå liksom, varför en så hemsk tid. Jo, hon hade fullt upp så vi fick helt enkelt anpassa oss. Hoppas dom bjuder på kaffe!


Snark!

tanten, sluta ring!

Asså det är så stört va! Samma tant har ringt nu flera dagar i rad och självklart ringt fel, som alltid. Har ju tidigare berättat att en stockholmstant ringt fel hur många gånger som helst och tror alltid att jag är hennes barnbarn som oxå heter Emma och är typ 3 år, herre. Men nu har det gått ett tag och hon har inte ringt så mkt men here we go again liksom. Tror det är fjärde dagen i rad nu och tidigare samtal har jag ju ignorerat men när jag stod på ica med en telefon som ringer blir jag ju så illa tvungen att svara. Att tanten aldrig kan lära sig att slå rätt nummer. Visst, man ska inte vara dum mot de äldre, men det blir ju väldigt jobbigt för min del oxå! Får nog ta och spärra hennes nummer, jag har till och med lagt till det i kontaktlistan, kan det typ utantill, då förstår ni att hon ringt en del. Smått irriterande sådär =/

jaooo

Ännu en dag har rusat förbi här i lilla Ljungby. Hade en rätt go labb i skolan, lärde oss använda MS Project, kulkul. Annars har dagen varit rätt lugn, fått ut lite aggressioner över att mobilen jag beställt inte kommer att leveras förrän om kanske tidigast en månad!!! helt stört. Så nu är jag på jakt efter en annan mobil istället, orkar inte vänta så länge, fy så segt.

Pratade med mammsen förut me, hon och sambon åker ju till Östersund imorgon för att vara volontärer på skidskytte-VM, är lite avis faktiskt, haha! Brorsan har beställt ny trial oxå, ska bli riktigt skoj att provköra. Inte för att det kommer vara så stor skillnad jämfört med den förra men en ny har ju lite mer kraft i sig och är lite snyggare, hehe. Så jag får se till att pallra mig upp till pappsen me. Tråkigt att det är så länge mellan gångerna man ses nu. När jag åker till Göteborg så har man ju fullt upp med kompisarna liksom. Men så äre! Åh, ska ju förresten hem sista helgen i februari! Ska bli riktigt skönt, komma bort från Ljungby ett par dagar, det kan behövas!

Hare gött!

fettisdagen

Ja, som alla vet, eller borde veta, är det fettisdagen idag :) det betyder ju bara en sak, jo äta semla! Det är bara tvunget, tradition liksom, hehe. Tur att jag var ute och gick förut, haha.

I övrigt har dagen varit väldigt lugn faktiskt. My, danne och fidde har ju varit i Helsingborg på ambassadörssak hela dagen, presenterat CIL. Får hoppas att det gick bra för dom! första gången ju :)

Ska titta på nya avsnittet av prison break nu, sååå spännande just nu! :D

shopping på "stan"

Precis kommit hem från en liten runda på stan med My, skoj skoj! Hittade lite småsaker på rea, väska, spännen, underkläder och strumpbyxor, alltid lika roligt med impulsköp =)

Har varit en riktigt fin dag i Ljungby, solen har varit framme och vädret behagligt. Detta resulterade i att nya skinnjackan åkte på, det tycker vi om!

söndag i ljungby

Jaha då var denna söndag snart över, har gått fort faktiskt, tiden har bara runnit iväg. Vad har jag gjort idag liksom, ingenting. Eller jo, läst kurslitteratur och lagat mat och pratat i telefon. Inte alltför ansträngande med andra ord.

Jag och Anki pratade på att gå på Björn Rosenström den 23:e på Garvaren, hade varit skoj! Får väl kolla runt lite om det är fler som är på =)

Neeeeeee nu ska jag ta och göra mig en fruktsallad och lite gott te, sweet!

löördag

Oh känner mig riktigt pigg och glad idag =) i vanliga fall är ju mitt morgonhumör lite knepigt (de vet dom som känner mig) men idag var jag typ pigg när jag vaknade, det är positivt. Tror det kommer bli en bra lördag i Ljungby. Om en liten stund ska jag gå till ica och handla massor med mat. Sen ska jag försöka läsa lite kurslitteratur, ligger lite efter tror jag.

Jag och My kollade ju på Wedding daze igår kväll och sen färgade vi mitt hår =) Själv tyckte jag filmen var rolig och lite halvt cp sådär, men My tyckte inte riktigt om den, haha, kanske lite olika humor, hon tyckte mest den var konstig medan jag skrattade, haha. Men så äre!
Morgonpromenixen blev inte av heller, My ska till gymmet och jag ska gå till ica. Får ta den i eftermiddag istället.

Oh men hallå eller, det regnar inte ute idag! JIPPE

Ha en bra lördag!


Göttans

Då var den tentan avklarad, känns skönt, nu kan jag slappna av lite iaf. Ska bara ta det lugnt idag, inte göra alltför mkt, eller jo juste, städa var det ja. Ska verkligen städa hela lägenheten, till och med damsuga listerna och torka av alla hyllor o allt sånt tråkigt, haha.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att tiden ska gå framåt så att det blir pubmöte så kan jag gå hem sen.

Hare gött!

RSS 2.0