wohoo

Så skönt det är att komma upp till Hagen ibland, så lugnt och stilla, här känner man sig verkligen hemma. Helt underbart! har ju bastat och badat i havet ikväll (faktiskt inte mer än 4-5 grader i vattnet, de ni!) :D mormor, mamma, magnus, syrran och moster, det är härliga tider det!

jul jul jul

Åh det är så skönt att vara hemma, som jag har längtat :) däremot var det inte lika trevligt att gå inne i stan och leta julklappar bland allt folk, herregud. Stod flera timmar i kö kändes det som. Skulle ju egentligen gått på Liseberg igår eftersom My skulle komma hit, men hennes bror blev sjuk så det blev inget :( väldigt tråkigt. Fast jag träffade henne iofs i fredags, kändes som att vi varit ifrån varandra ett tag, även om det bara var en dag, haha. Kan ju inte påstå att jag saknar Ljungby heller, usch och fy för den hålan. Kommer ta emot att åka ner igen tror jag.

Nu om en stund ska vi åka upp till mormor för allmänt slappande och imorgon blir det julfirande med släkten. Herregud så längesen det var man träffade dom nu. Ska bli riktigt roligt och mysfaktorn kommer att ligga på topp :)

Kommer nog inte att vara så aktiv med skrivandet under ledigheten.
Men God Jul och Gott nytt år i alla fall :D

Äntligen julledig!

Seminariet idag var riktigt segt, satt och hade ont i huvudet och det ända jag kunde tänka på var att få åka hem. Ska bli så underbart skönt! Umgås med vänner och familj ett tag :) My kommer ju till götet i helgen oxå, så då blir det jul på liseberg, mysigt! Måste handla färdigt julklapparna oxå, det får nog bli imorgon.

Jag och Jenny tänkte åka om nån halvtimma typ, då borde vi ju slippa rusningstrafiken i Göteborg.

Ha en bra jul!


gött

Åh det känns så bra nu när duggan är avklarad, kan slappna av något iaf. Har iofs redan börjat stressa inför metodiktentan som är 10 januari :( usch och fy!

Var på Kalmar Ind idag och kollade upp deras informations- och materialflöde, väldigt intressant. Jobbigt bara att vi behövde ha på oss dom fula gula västarna, hatar såna verkligen! Höjdpunkten under besöket var iaf när vi pratade med snyggingen, haha :P

Ne nu ska jag säga gonatt. Ska ju vara i skolan vid 10 imån, pigg och glad förhoppningsvis. Får bara hoppas att morgonhumöret håller sig på topp, annars får jag väl hälla i mig några koppar kaffe. Det brukar funka.

jahopp!

Har precis tittat på ett dubbelavsnitt av Cityakuten, tycker om den serien, vet inte riktigt varför egentligen. Så tråkigt bara att alla serier (kommer inte ihåg hur många det var när jag räknade efter sist) som jag tittar på har säsongsuppehåll nu fram till efter nyår nån gång :( Vad ska jag nu titta på? haha låter som att jag inte har nåt liv alls, men det har jag kanske inte heller, haha stackars mig!

Har typ pluggat hela dagen inför duggan imorgon, vet inte riktigt hur det kommer att gå eftersom detta nu är en dugga och inte en tenta som tidigare. Förhoppningsvis går det bra.

Höjdpunkten idag har varit julkortet från syster yster :) hon behövde bli lite uppdaterad om vad som händer och sker härnere. Både roliga och mindre roliga saker. Saknar henne så mkt just nu, världens hemlängtan har jag.

Snart äre läggdags faktiskt, ska nog försöka komma isäng samma tid som igår, dvs kvart i tolv även om jag inte kunde sova på ett tag, men jag får hoppas att det går bättre ikväll.


3:e advent

Tiden gör så sjukt fort, det är redan tredje advent liksom, bara en vecka till jul :) det var ju inte längesen man tände första adventsljuset känns det som. Men det är ändå skönta att tiden går snabbt, jag längtar hem, nåt otroligt just nu. Hem och fira jul hos mormor med familj och släkt, då blire massa mys. Förhoppningsvis kan man slappna av och koppla bort allt vad skola och plugg heter. Får väl se hur man lyckas med det eftersom vi börjar med tentan den 10 januari igen :( mindre roligt!

Har varit en lugn dag, mkt plugg och tv. Har kollat på Bonde söker fru nu i två dagar, från början till slut, haha stört egentligen. Har inte tittat på det nån gång innan, så det var lite kul att göra det för en gångs skull. Har iofs irriterat mig mer och mer på grisbonden Fredrik och hans sätt att prata, eller mumla eller vad han gör, haha. Stackaren, det är ju inte lätt att vara med på tv! haha och Anki som är alldeles förälskad i bonden Anders :) haha

Har suttit och kollat runt på massor med bloggar och annat skit på internet nu ett tag, har riktigt tråkigt. Ska förhoppningsvis spela lite wii sen när Fredrik kommer hem igen, om inte klockan blir för mkt. Kanske vore bra att lägga sig innan kl 12 för en gång skull, eftersom jag ska vara i skolan halv 9 imån??!! hur ska detta gå? Tur att jag fått låna Ankis gamla mobil nu så jag kan ställa alarmet iaf (min mobil är ju stendöd av någon konstig anledning som jag inte vet något om.

Hmm!

fredag i Ljungby

Sitter och kollar på Bad Company på femman, lite rolig film faktiskt. Har gjort väldigt lite idag, produktiviteten var ju inte på topp direkt, som ni kanske kan förstå eftersom det var bartömning igår. Vet dock inte hur mkt jag bidrog till att dricka upp saften, men men.

Var ute och gick en kort promenad med My förut, frisk luft kan man behöva om man suttit inne hela dagen, mest konstiga promenaden jag gått tror jag, haha. Hoppade runt och lekete följa john, körde bil gjorde vi oxå, la i femman och sprang iväg, haha. Det var riktigt roligt! =) När vi började närma oss LB igen började vi diskutera informationslogistik och kopplade det till våra liv och framtiden. Bestämde oss för att köpa in ett skräddarsytt system som ska hjälpa oss att ta rätt vägar i livet. Hade massor idéer, det var oxå roligt!

Blir väl rätt tidigt isäng ikväll, hoppas jag, eller rättare sagt, jag skulle nog behöva det.

Hej svejs!


myspys

Sitter här med mitt kaffe och läser nya Elle-tidningen, har tända ljus och go musik. Det är verkligen mysigt i juletider. Kom att tänka på det idag i Växjö när jag skulle shoppa julklappar. Kom på mig själv med att bara stå och titta på massa olika ljusstakar osånt mys, ville ju ha allihopa och ville ge bort allihopa me. Dundermysigt! Tänk om det kunde vara såhär året runt, vilken underbar tillvaro vi hade haft då, håller ni inte med mig?

Gick ju bra hos läkaren oxå, eller ah bra och bra, han var trevlig iaf men ville inte göra något åt mina problem, även om han insåg att det var problem, besvärliga sådana, men han kan ändå inte göra nåt, typ. Nåt babbel om att mina muskler är spända och ömma, käken är typ överansträngd på nåt sätt, börjar fundera på om jag kanske pratar för mkt. Knepigt och mystiskt dedär, med min käke/mun, det tycker läkaren oxå. Som för övrigt hette Göran och var 55+ och hade lena händer. Har alltid tyckt om såna läkare, äldre gubbar med vitt/grått hår och underbart goa mjuka händer. Låter nog lite konstigt när jag tänker på det, men vadå, ingen annan som tycker så?

Gött att nästan vara klar med klapparna iaf, började bli smått stressad faktiskt.

Ikväll äre tv-kväll :D:D det är ju måndag, hallå! Cityakuten och Prison Break. (glömde köpa choklad även om jag tänkte att jag skulle göra det, för det är mysigt tänkte jag, men nu blev det inte så)

Kom att tänka på att jag varit väldigt ensam idag, nästan inte pratat med någon och verkligen inte träffat eller umgåtts med någon heller. Beror visserligen på att jag åkte till Växjö på egen hand och spenderade halva dagen där. Och eftersom jag är den enda som tittar på tv på måndagar blir jag förmodligen själv ikväll me. Fast jag känner mig ganska nöjd med dagen för det, kan vara skönt att bara vara för sig själv ibland, faktiskt!

image7

Oj, det blev lite mkt text tror jag

en fredag i Ljungby

Har käkat thaimat och kollat på Idol-finalen i allrummet :) Riktigt mysigt faktiskt! Men hmm, vet inte om jag tyckte att Marie skulle vinna men visst, hon är värd det. Amanda hade oxå varit värd det, men å andra sidan så kommer hon ändå att bli stor som artist, tror jag iaf.

Det är ju fredag i Ljungby och då finns inte mkt att göra än att glo på tv. Alternativt gå ut och supa, men var inte riktigt på humör för det idag, haha. Kan faktiskt hålla med Patrick lite, vafan gör vi i Ljungby egentligen, av alla ställen i Sverige, så är vi i här, i hålan av hålorna typ. Helt otroligt egentligen, haha!

Ne nu blire nog läggdags snart, känner mig rätt seg.

Gonatt!


Oj

Jag avslöjade inte för mkt nu va?! :S

Sååå bra!

Greys Anatomy är SÅ BRA!!! Ni som inte tittar på det missar verkligen nåt, ohh herre. Skönaste kommentaren av Izzie till George: Jag är ledsen, jag orkade bara raka ett ben! (hon hade stått i operation i 6 timmar, så hon hade ont i kroppen, och rakade därför bara ett ben) Kan förstå henne faktiskt, men det kan ju inte vara okej att göra så, eller?!
haha, sjukt roligt iaf, oj vad vi skrattade :D Förresten Karev är riktigt dum ibland, klantar alltid till sig, meredith's syrra liksom?!?!

Nu är jag pigg och glad tror jag, visste att greys skulle hjälpa. Bara halsen som gör ont fortfarande :(
 

Nu är det snart läggdags, ska ju upp tidigt imån till IKEA. Sov gött!!

Måste lägga upp en bild på våra kära vänner oxå, genier är dom!


hm

Har lagat köttfärspaj idag med väldigt lyckat resultat, för att vara första gången dessutom :)

Åhh, hade velat ha en lussebulle nu, varför åt vi upp alla? :)

Vad ska jag nu hitta på? Ska iaf kolla på Greys ikväll med My och Anki! Ohhh det ska bli kul!

Imån ska vi åka till IKEA oxå, egentligen orkar jag inte. Känner mig sjuk, ont i huvet och i halsen, dessutom väldigt förskyld. Akta så jag inte smittar! Men vi ska ju ändå till partnerföretaget direkt efter, så man får väl offra sig lite.

Ha de gött! Haj

bakning

Ååh så gott med lussekatter, mums. Har hållt på här nu i ett par timmar, druckit glögg och lyssnart på julmusik. Hur mysigt som helst! Det blev faktiskt många bullar, men vi käkade upp alla, hehe. Var ju ändå typ 10 pers :)
Det bästa är ju att vi gräddade bullarna i ugnen, så nu luktar det jättegott i min lägenhet. Tänk att jag kommer sova gott inatt :) haha

Ringde mammsen nu, kände att jag behövde prata lite, men hon svarade inte :( typiskt!


Vem är den skyldige?

Vem var det som bankade inatt vid halv 1 ?! Väldigt opassande tid måste jag säga! Inte trevligt alls!

1a advent

Jaha, första advent och det är ingen snö ute nej. Fast mysfaktorn är nog ganska hög ändå tycker jag. Kollade ju på Torkel i knipa förut vilket var väldigt mysigt och nu ska jag ju kolla på film igen. Satte oxå upp mitt lilla julpynt förut, myspys.

Ja ne, här kan jag inte sitta längre :)

Orkar jag kommentera gårdagen? hmm joo roligt var det iaf och förfesten hos malin var ju jättemysig!! Jobbigt var ju den kassa musiken på tereza, herregud, den DJ:en kan dom inte ha kvar förstår dom väl, vad höll han på med liksom? Inte lätt alltid!

RSS 2.0