duktig flicka

Idag har jag varit väldigt duktig, om jag får säga det själv :) Kom ihåg att ringa kåren, redan vid 10-tiden imorse :D slipper jag tänka på att jag ska komma ihåg det mer.

Greys Anatomy ikväll =)

...

vad händer med mig?! ska jag dö snart lr?! borde nog besöka en doktor snart. Jag glömmer hela tiden?! Antar att ni förstår vad jag syftar på, och för er som inte vet så har jag ju glömt ringa kåren idag me?!?!?! orkar snart inte mer, kan inte nån annan ringa åt mig? snälla??? har dessutom varit en jobbig dag. Det är svårt att arbeta med en grupp som inte kan komma överens eller kommunicera med varandra.

Ska åka hem på torsdag, hittade en jättebra biljett som inte ens tar tre timmar, rekordtid :D

Blir väldigt lugnt ikväll, ska försöka göra så lite som möjligt. Alla har ju åkt hem dessutom.

Btw: akta er för borrmaskiner, dom är tydligen farliga!

spillet

Världens roligaste ord, för tillfället iaf! Sjukt kul! HAHA "spillet är värdefullt"

Hade tenta förut, skittenta kan jag lova! helt knepig ju! tycker inte om Carol-Ann!

Sitter fortfarande på skolan, gör ingenting typ. Vill hem o äta egentligen. Men vi måste ju göra färdigt vårt case i logistiken eftersom vissa personer åker hem imorgon, blä! Men det löser väl sig, som allt annat.

Ikväll blire tv-tittande :D underbart med måndagar!

Tenta

Hopp, engelskatenta idag då, undra hur detta kommer gå? Jag kan mina brev iaf :) Ska snart gå iväg till skolan, vet inte om jag är nervös eller inte, men jag tror inte det, inte än iaf.

Sahara var förresten riktigt skoj! Riktigt bra kväll! Har aldrig sett så mycket Ljungbybor på ett och samma ställe, var är dom i vanliga fall? Tycker dom borde vara ute lite mer!

produktiv dag

Mmm faktiskt. Har varit riktigt produktiv idag, iaf när det gäller plugget. Gick upp tidigt oxå, redan vid 10-halv 11, vaknade dessutom av mig själv! Käkade frukost framför ett avsnitt av Weeds. Har laddat ner första och andra säsongen så har jag nåt att göra när jag inte har nåt att göra :S ööh. Har ju missat så många avsnitt från tv men nu kan jag titta när jag vill! Mkt bättre! Har suttit och pluggat hela dagen förutom en paus då jag och My käkade lunch, mums med pannkakor :) Har skrivit färdigt båda breven plus läst i Gibson. Tråkig bok om jag får säga det själv, men så är det. Har oxå skrivit manus till redovisningen i engelskan på tisdag. Behöver bara övas in så man kan de utantill sen, något jobbigt iofs!

Sahara Hotnights ikväll! Göööörbra!

My råkade ut för ett äckel på efterfesten nyss, blä på honom!

fyyyyy emma

Skärpning! Asså jag måste göra nåt åt mig själv snart!?!! Blir galen! Glömde ju att ringa kåren idag igen, åhhhh jag blir så sur. Kom på det när klockan var halv 5, ringer, men dom har stängt för dagen och är stängt på måndag, så jag får ringa på tisdag. Kommer jag komma ihåg det?! nee antagligen inte. Vad ska jag göra mer än att skriva påminnelse på mobilen och lägga en lapp på köksbordet? Är jag så glömsk, ärligt talat? Börjar ju bli lite rädd.
Kvällen har varit väldigt lugn, promenad, pingis och allmänt deg. Hehe, jag börjar bli riktigt bra på pingis nu, eller kanske bara jag som tycker det? Om man jämför med andra tjejer så är jag bra kanske? Har iofs inte spelat mot nån annan tjej, bara killarna hittills. Måste bara lära mig hur man skruvar bollen. Försökte förut men det gick väl sådär, eller hur Patrick? Får öva lite till.

Imorgon är det Sahara Hotnights :D Ska bli skoj! Tråkigt bara att innan dess måste jag plugga. Måste plugga på söndag oxå, så egentligen borde jag ta det lugnt imån. Men hur ofta händer det liksom? de är ju feeeest! :D haha


btw

haha det går inge bra för Emmas minne just nu, hamnat i en mörk svacka eller nåt :S Glömde ju självklart att ringa kåren idag me :( och när jag kom på det var det försent eftersom dom stängt för dagen. Måste komma ihåg imån, måste måste måste!

Växjö!

Ja, då har vi varit i Växjö och virrat runt :) Väldigt roligt faktiskt. Tur egentligen att man bor i en liten håla som Ljungby, för då kan man göra såna små dagsturer, det är skoj!

Ikväll blire väl torsdagspuben, som vanligt, hehe. Fast det blir bara en snabbis eftersom jag ska vara i skolan vid 8 imån o plugga engelska, blä för mission impossible. På måndag är det tenta oxå, oj, inte alls lika förberedd som sist.
Veckans höjdpunkt bli ju ändå Sahara Hotnights på lördag, grymt kul! Verkar som att många ska dit oxå :)

tomt

Har inte så mkt att skriva idag, av någon anledning. Glömde återigen att ringa till kåren?!?! Har också glömt vilken dag det var jag skulle stå i puben, redan liksom, vad händer? har märkt att jag är ganska glömsk, tecken på att man börjar bli gammal?! haha usch o fy! hoppas jag verkligen inte.

Ska åka till Växjö imån :D ska bli skoj, en heldag med tjejerna!

Nu börjar snart Grey's Anatomy... uuunderbart!

Köss o haj!

tack

Bajs, jag glömde ringa kåren idag :/ påminn mig om det imån!


jahopp

Hmm, har varit en helt vanlig dag, tråkig dag. Har inte hänt nånting. Hade föreläsning vid 1, segt som f*n. Astrid som alltid vill göra återblick men det ska väl ändå inte behöva ta en timme?! det blir ju jättetajt om tid i slutet och vi får återigen skjuta upp vissa saker till nästa föreläsning, hur ska vi hinna allt innan tentan liksom? Visst, det är jättebra att titta på vad vi gick genom förra föreläsningen, men inte i en timme! ååh jag stör mig jättemkt, blä på henne. I övrigt är hon bra, förklarar så att man förstår osånt. Men hon är ju inge vidare på att planera sin tid, eller så tänker hon inte på det över huvud taget. Har suttit ett par timmar nu och försökt plugga inför engelskatentan. Har gjort alla övningar ett par ggr om och om igen, övat på orden oså. Har försökt skriva första brevet oxå, gick väl sådär. Tror att det blir ganska bra faktiskt, om jag får säga det själv :) Måste försöka memorera det i huvet till på måndag oxå, undra hur detta kommer gå. Funderar på vad jag ska göra ikväll. Det är iofs säsongspremiär på Ugly Betty kl 20 :D haha. Om jag inte har annat för mig så blir det nog tv-tittande ikväll, igen, haha. Ohh cityakuten och prison break var ruskigt bra igår, bra start på säsongen! Det är intressant hur fast man kan bli i en serie, nästan besatt ibland, ganska illa. Men som Karin sa, det blir ju så om man är singel och bor i Ljungby. Med andra ord kommer det bli mycket tv för min del, eller?! haha. Kanske ska skaffa mig en hobby? tycker iofs inte om det ordet så mkt. För mig är det typ som att man inte har nåt liv, har inget annat att göra så man har en hobby att sysselsätta sig med, typ samla frimärken, KUL! haha

glömde en sak

Måste ju bara nämna att Cityakuten och Prison Break börjar ikväll :D:D bättre kan det ju inte bli och dessutom Greys på onsdagar, wohooo. Så måndagar mellan 21-23 är tv-rummet mitt?! eller tv:n iaf! Bara så alla är med på det :) haha

ring ring

Idag har jag ringt mycket. Först till specialisttandläkaren i Ljungby, men då var det fel eftersom jag skulle prata med folktandvården. Ringde jag dit men då sa tanten i telefonen att jag skulle ringa direkt till avdelningen för bettfysiologi i Växjö. Jajjemen visst ringer jag dit men dom kan inte göra något förrän dom fått en remiss från min förra läkare. Så jag ringer till Mölndal och ber dom skicka en remiss, då var första ärendet klart. Sen behöver jag ju klippa mig, så jag ringer och beställer klipptid. Har ett presentkort på ansiktsbehandling också så jag har ringt och beställt tid för det. Skulle egentligen ringt til kåren eftersom jag inte fått mitt kårkort men jag såg på hemsidan att dom har stängt idag, så jag får helt enkelt ringa imorgon.
Det är lite konstigt egentligen. Att man sparar alla telefonsamtal till en dag då man ringer alla typ. Eller är det bara jag som gör det? Tar allting på samma gång, medan man ändå håller på liksom. Jobbigt bara att behöva presentera sig varje samtal, samma sak over and over again. Hejsan, mitt namn är Emma bla bla bla... Tur att man tycker om sitt namn, hehe.

Ikväll blir det thaimat, ska bli mums. Längesen jag åt det nu och det är faktiskt tillåtet att kosta på sig det, om det inte blir för ofta.

Mymymyyy

Nu ska jag o Anki gå o möta My på busstationen :D
Skönt att ha henne tillbaka!

hopplösa söndagar

Varför är söndagar alltid så tråkiga? Egentligen borde det inte ens finnas söndagar, man gör ju ändå aldrig nåt. Ibland kan det iofs vara skönt att inte göra så mycket, bara sitta inne hela dagen, som jag gjort idag, eller om man är jättebakis, då är söndagar bra. I övrigt är söndagarna till för att plugga känns det som, fast det gör man ju alla andra dagar oxå, just nu iaf. Det är hemskt när jag tänker på det. Jag har bara varit ute en gång idag :S slängt sopor. Har knappt gått utanför dörren liksom. Bara suttit ensam i min lägenhet och degat. Det första försöket till kreativitet idag var en ansiktsmask som faktiskt gjorde dunder för ansiktet, härligt! Det andra kreativa jag gjort är att ha läst nästan all logistik. Har bara ett par kapitel kvar nu. De tredje kreativa idag är att jag har tvättid om en stund, har massa tvätt. Men det är bara det, bara tre små saker jag gjort idag. Varför ska då söndagar finnas? Dom gör ingen nytta ändå, ännu en dag av livet som bara passerar utan att nåt händer. Kanske bara jag som tycker så. Det är inte ens säkert att jag tycker så imorgon, kanske bara idag, vad vet jag egentligen?!
I fortsättningen skulle jag vilja att det händer något på söndagarna, något roligt, eller bara något så man blir sysselsatt ett par timmar. Det skulle väl vara jättebra, gud så bra. Får göra något åt dessa hopplösa söndagar, såhär kan jag ju inte hålla på längre.

Jag undrar vad alla andra gör på en söndag som denna. Har ju inte ens brytt mig om att prata med folk. Linus var härinne en sväng tidigare, mkt trevligt! Pratat lite med Fredrik oxå, medan jag lånade hans micro, haha. Men det är i stort sett det enda om man bortser från några små konversationer på msn. Låter kanske väldigt negativ nu, eller nåt. Det är inte riktigt min mening. Jaja, ikväll blir det filmtittande med Anki, ska kolla på Spanglish.

=)

Jättekul att träffa mamma och syrran! Det blev en heldag i min lägenhet, hehe. Har målat om och satt upp hylla och skoställ och spegel  och lampa och rullgardin. Blev jättebra verkligen. Fattas iofs tavlor och matta fortfarande, och TV såklart. Men det ska jag försöka fixa så snart som möjligt. Om jag har tid förstås, fast det har jag, eller jag får ta mig tid till det.

Hmm, vad gör man ikväll då? tittar på en film och tar det lugnt, I guess. Magen behöver nog få i sig något oxå.
Saknar My och Anki nu, det är ju ni som förgyller mina dagar härnere, ni som ser till att jag mår bra. Det är tomt här.

Dröm sött!

...

Snart kommer mamma o syster hit :D ska bli underbart att träffa dem, det var ju ett tag sedan nu, hmm två veckor sen jag var hemma. Hehe, men för mig är det länge sen iaf! Vi ska fixa lite i min lägenhet, så blir den lite mer som jag vill att den ska vara. Får se om vi hinner måla om väggen oxå, skulle vilja det. Just nu är den ju typ bajsgul och hur roligt är det? Jättefult ju, förstår inte vad dem tänkte med när dem valde färgen :S Tjena liksom. Samma färg på toa oxå, fy. Fast därinne går ju inte att måla om, synd.

Nu ska jag diska. Kan ju inte ha massa disk stående när mamma kommer :)


helg

Ja, då var det fredag igen. Jättetråkigt att typ ALLA åker hem över helgen :( När jag för en gång skull ska stanna kvar. Fast mammsen o syrran kommer ju imån :) Som tur är Linda kvar här, får umgås med henne :) Antar att det blir en lugn helg, kan vara skönt det oxå.

ork

Hör bankningar på dörren, men jag orkar inte öppna. Jag vet vad som väntar därute, fulla och odrägliga människor. Bättre att låta dom tro att jag inte är hemma eller nåt. Jag sitter här och är social på msn, mkt trevligt!

Nu ska jag snart sova. Har föreläsning kl 10 imån. Jippe!


torsdag

Återigen torsdag men det blir ingen pub ikväll, inge dricka alls, förutom smoothie :) Jag, My o Anki har varit och köpt yoghurt, frysta bär och choklad, mums. Så det blir filmkväll medan alla andra är fulla o glada. Känns bra att banga för en gångs skull. Det har ju inte gått så bra för mig när jag sagt det tidigare. Är ganska lätt att övertala, tydligen.

Nu är jag hungrig, måste äta något.


onsdag

Vilken tråkig onsdag. Finns ingenting att göra. Sov länge sen tog jag världens längsta dusch, riktigt gött! Ringde till tandvården och fick reda på att det blir värsta krångel att fixa så jag får min operation eftersom jag skrivit mig här i Ljungby nu så måste jag höra med kronoberg om dom är villiga att betala för min väldigt lilla operation. Det ska ju bara spolas i käklederna lite, så jag förhoppningsvis kan gapa och äta som vanligt sedan, utan att ha ont.
Fick för mig att jag skulle ut o gå förut oxå, så jag gick till skolan, träffade My, handlade, lagade mat och nu sitter jag här hos My och inte gör nånting. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll heller. Skulle egentligen gå o träna men anki blev sjuk så då försvann lusten. Var lite sugen på volleybollen oxå men det är det ingen annan som är.
Ljungby är hopplöst. Saknar Göteborg. Så skönt att bara gå runt i stan, ta en fika o träffa vännerna. Ska man gå på stan i ljungby tar det typ 2 minuter, förresten var är stan eller centrum? torget antar jag, jippie va roligt.

Nu ska jag,..

...inte göra nånting (förresten hur funkar det? hur gör man ingenting?)

sluta ring!

Knäppa tant! Det har hänt typ en gång i veckan senaste månaderna då en tant från ett stockholmsnummer ringer till mig och tror att jag är hennes barnbarn emma :S så varje gång jag svarar blir hon jätteglad för hennes barnbarn är 8 år och borde inte kunna svara i telefonen. Hon ringde för en stund sen och frågade direkt om jag var hos nån Kristina?! och återigen måste jag säga att hon ringt fel nummer, vilket hon gjort typ 20 000 gånger tidigare!!! Nästa gång tänker jag inte svara, kan ju nästan nummret utantill numera, så jag vet att det är hon :S

Ska laga mat nu iaf, blir kycklingwok. Snabbt och enkelt. Det är så tråkigt att bara laga mat till sig själv. Därför gör jag alltid två portioner så har jag mat till nästa dag oxå, eller så kan jag frysa in det. Det är lite knepigt faktiskt att göra mat till en person, tar ju alltid för mycket av något. Blä!


ååh!

Vad händer egentligen?
Jag sitter här nu, är jättehungrig men orkar inte laga mat. Är trött men det gick ju inte sova, försökte ändå i en halvtimme :S och snart blir jag säkert grinig oxå. Är dessutom jättekallt i min lägenhet så jag fryser.
Får se hur det blir med tentafesten ikväll. Har ju ingen lust till det heller :S vad ska jag göra?

äntligen över

Ja, nu är tentan gjord och jag kan inte ändra något. Hoppas verkligen att detta går vägen att jag iaf får godkänt, det måste jag väl få. Men nu orkar jag inte tänka på det mer, skitsamma.

Fick ny dator imorse oxå, det var roligt. Nu har vi ju snygga datorer, som är svarta, skitsnyggt!


sorry

förlåt då för att jag inte visste att nektariner o clementiner är olika saker. Kanske var lite blond nu då, för en gång skull. :D

yeah

nektarinerna är uppätna, det gick fort. Snart har vi ätit upp en låda med finskorpor också. Funderar på att ta en promenad i det fina höstvädret, kan ju vara värt det. En paus i plugget kan behövas. Oj, klockan är redan över 3. Denna dagen kommer gå snabbt.

fyra nektariner

Idag har jag fyra nektariner att äta upp. Tur att jag får hjälp av My :D haha

ny dag

Idag är det en ny dag. Trots att det som kommer hända idag är exakt samma som hände igår. Ska gå upp till My nu och antagligen sitter vi där hela dagen o pluggar inför tentan. Det var skönt att vi inte följde med ut igår för idag är vi pigga o glada :) istället för trötta o griniga! Nästa helg kommer förhoppningsvis min mamma o syster hit en sväng, *längtar* Då åker My hem :( mindre roligt. Kommer ju bli tomt utan dig! tur att Anki o alla andra är kvar iaf, så jag inte blir helt ensam.

Ne nu ska jag diska o plocka upp lite här, sen blire plugg.

alltid samma sak

Jaha? Då sitter man här igen. Större delen av dagen har redan passerat och det ända man gjort är att plugga, förutom pausen då vi gick o handlade mat på ica. I desperata försök till att lära oss något, få in något i skallen. Frågan är om det fungerar. Varför gör vi detta egentligen? Vill vi lära oss? Joo, jag tror faktiskt det, vi vill vara bra på något. Jag o My pratade förut om vad vi skulle gjort om vi inte var här. Tänk så mycket pengar man la på möbler o skit till lägenheten. Det kunde man lagt på en minnesvärd resa någonstans. Jag hade antagligen åkt till Norge och jobbat med tjejpolarna om jag inte varit här nu. Tänk så roligt man kunde haft för pengarna. Tänk va mycket saker man hade kunnat göra om man inte suttit här i lilla hålan Ljungby och bara glott i en tjockisbok hela dagarna. Det är ju det ända vi gör just nu, det ända vi kan känns det som. Vi är iofs ganska bra på att ha roligt oxå, underhålla varandra lite. Fy, så illa egentligen. Jag skulle vilja komma iväg lite, åka utomlands eller nåt. Visst, det är väl bra att studera så att man kan få ett jobb längre fram, om tre år, när man är färdig här. Om man inte hinner hoppa av innan dess. Men det tror jag inte att vi har några planer på, inte än iaf? Jobbigt om man kommer på efter ett år att detta inte riktigt är min grej. Oj, va mycket annat man missat då. Ett helt år av sitt liv, till ingen nytta liksom. Ne, ska inte vara så negativ. Vi kan ju detta, vi är bra och vi tycker detta är intressant. Vi vill lära oss! Annars skulle vi ju inte vara här.

Har suttit uppe hos My hela dagen. Gjort repetitioner på repetitioner och förhört varandra. Känns som om man säger samma sak hela tiden, och samma sak kommer man att skriva på tentan på måndag. Hoppas att detta går vägen, att man får godkänt. Kommer gräva ner mig annars, under täcket. Måste lyckas!

Har också märkt att jag behöver socker för att fungera, för att orka. Usch, jag måste sluta med det, vi måste sluta med det.

Tack o hej

ojoj

Patrick kan verkligen lyckas! herregud asså!

bakisdag

Hmm, ganska roligt igår faktiskt! haha hade ju sjukt roligt när jag o anki var ute med magnus, wigmo o eric. HAHA shit asså! Jag o My hade ju ganska trevligt senare oxå, eller hur Fredrik ? haha det var nästan att det började resa sig i byxorna! haha :D oj oj. Tänk vilka konstiga saker man gör när man är onykter, illa egentligen. Fast man har å andra sidan vääääldigt roligt!! haha

Sitter i skolan o pluggar, blää. Försöker koppla bort huvudvärken men det går inge vidare. Är JÄTTEtrött verkligen. Jag o My ska käka pizza idag :D bakismat, mmmm så gott!

Ne, om man ska vara lite produktiv kanske?!

KÖRKORT!

GÖTT! Jag hade uppkörning idag kvart över 8, blää skitkallt ute o dimmigt dessutom. Har nog aldrig varit så nervös, haha! Men det gick superduper bra! :D jobbigt om man hade kuggat och behövt köra upp en gång till liksom!

Måste till puben en sväng ikväll o fira :P


pluggdag

Fy vad mkt plugg det har blivit idag :/ och jag bröt precis min nagel oxå :( blä sånt är inte roligt alls.
Jag, anki o my har försökt gå igenom allt inför tentan. Tycker att vi har gort ett bra jobb faktiskt. Har runt 7-8 sidor att plugga in till måndag, lätt som en plätt, eller INTE?! men jag ser nog positivt på denna tentan. Jag menar, det ska bli intressant att ser hur den är upplagd, vad som kommer att frågas på osv. För vi har ju tagit med ganska mycket som vi tror kommer, med andra ord too much.
Diggar fortfarande Ankis sköna kommentar när vi skulle ta en paus förut; ska vi gå och köpa godis, eller ska vi öppna ett fönster? haha, vad tänkte du med där ? :D (ska kanske nämna att vi gick ända till hemköp och köpte godis. På ica har dom inte center i lösgodis, haha, det är ju ett måste!)

Har suttit för mig själv ett tag nu och pluggat. Skrivit engelskapresentationen och nu skriver jag på memot. När man väl kommer igång att skriva går det jättesnabbt. Men jag har inte hunnit komma igång än. Bland annat därför jag tog ett avbrott efter en kvart för att skriva blogg, hehe!

Ikväll är det grey´s anatomy igen :) underbart! Det tråkiga är egentligen att jag redan sett dessa avsnitt och några framåt, hehe. Så jag vet precis vad som händer :D men jag har fått lova att inte avslöja något i förväg, även om det är ganska svårt att hålla igen munnen ibland.

Nee, om jag skulle försöka skriva nu igen. Hm, skulle iofs behöva mat, tror jag. Mina mattider har blivit helt mixed up senaste veckan :S Har inte ätit någon middag/kvällsmat, inte någon riktig iaf. Är inte hungrig ju. Men jag äter en bra frukost och lunch iaf, det är ju bra!

...

Måste bara säga att jag har sån tur att ha er tjejer! Ni förgyller mina dagar här. Går inte en dag utan att jag skrattar så tårarna smyger sig fram, haha. Har ju träningsvärk i magen varje dag :P Utan er hade jag haft en otroligt hemlängtan dessutom.
Jätteroligt att laga mat oxå, haha. Tre st i mitt lilla kök liksom, snacka om trångt. Alla åt kyckling, fast olika rätter :)

Har varit med My idag, som moraliskt stöd, när hon opererade bort sin "grej" på örat. Inte roligt att göra sånt själv :) Hoppas att "grejen" inte kommer tillbaka iaf, haha. Kul att gå dit en gång till liksom.

Satt på skolan och var otroligt ambitiösa förut oxå. Gick igenom det vi tror kommer på tentan, typ allt! Oh lord, hur ska jag klara detta?? Har ju massor att göra nu i skolan, blä. När tentan när färdig kommer det att vara underbart iaf. Fast sen kommer man på att man har ännu mera plugg framför sig.

Idag är en sån bloggdag, då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva


tillbaka i Ljungby

Nu är jag tillbaka i Ljungby. Åh det var så skönt att träffa My o Anki igen, äntligen kunde jag slappna av på något konstigt sätt. Fast det kan jag ju inte ändå, nu är jag ju tvungen att plugga. På dom två timmarna jag varit här nu så har jag hunnit handla o städa, kul. Jag hade ju massor med disk o städ kvar sen förra torsdagen. Vi bakade ju plus att det satt massa folk här o förfestade, så det vart lite orent.
Såg att Linda från halmstad glömt sin keps här oxå. Får hoppas att hon kommer hit snart igen! För det tycker jag verkligen :)

Oj, nu har jag ätit upp allt godis som jag skulle haft på tåget. Men jag vågade inte äta det då, satt så mkt folk o tittade. Kanske borde göra lite mat, har ju bara ätit frukost idag o ett äpple, förutom godiset då. Får se det som min kvällsmat, nyttigt?! NEJ!! Fy va illa emma, fy skäms! Ta tag i ditt liv nu!

Ne nu måste jag sätta mig o läsa inför imorgon. Annars är jag körd, är jag kanske ändå :S

jobbdag

Har jobbat idag. Vet inte om det var roligt eller tråkigt. Roligt att träffa jobbarkompisarna, men tråkigt att jobba ändå. Är så himla trött på liseberg just nu. Vet inte om jag har lust att jobba där nästa år, kanske söka till attraktion eller nåt istället. Det är ju skönt att ha ett säkert jobb iofs, om man inte hittar nåt annat.

Har inte blivit mkt plugg i helgen :/ det är inte bra alls. Men jag är färdig med memot iaf, ska skicka in det nu. Vet inte om det är bra eller dåligt. Hm, det är mkt jag inte vet just nu :S

Det ska bli skönt att komma ner till Ljungby igen, dock inte till plugget eller själva hålan. Utan till folket som finns där :)

Måste nämna oxå att jag fått en stor kokbok av mammsen :D och jag vet att den kommer att komma till användning! skitbra ju!


Göteborg

Ojoj, gårdagen var världens bakisdag :/ hur lyckades jag bli så onykter, på efterfesten dessutom ? Som tur är kommer jag ihåg allt som hände, tror jag :) Får dock be om ursäkt till en viss person, jag tänker inte riktigt när jag är onykter. Skönt att du inte tog illa upp iaf :)

Torsdagspuben var faktiskt trevligt, mkt mer folk än jag trodde det skulle vara. Igår åkte jag ju hem te götet oxå, ska jobba en sista dag på Liseberg. Sen är det över, slipper jag tänka på det mer! Ska bli roligt att träffa lite kompisar oxå o mamma såklart! Ska åka in till stan om en liten stund, jag kan behöva en fika faktiskt, även om det kostar pengar, jag vet. Ska kolla om Mys byxor är färdiga oxå. Annars ska hon ju få pengar tillbaka tycker jag! Men det grejar vi.

Kommer på mig själv med att sitta och fundera på vad som händer i Ljungby, vad har ni för er? Det är lite konstigt dedär, att ha två hem. Fast egentligen har jag ju bara ett, har ju faktiskt flyttat hemifrån, lr?

Nu ska jag hoppa in i duschen, eller ska jag ta ett bad kanske, det var längesen. Kan behöva koppla av lite efter mammas massage igår. Fyy va stel o svullen  jag var i axlarna, kan knappt röra mig idag. Så jag har smörjt på med smärtstillande, illa. Jag får be nån massera mig ibland, behöver det.

kanelbullens dag :)

För en gång skull så har något som jag vill gått vägen! Har ju försökt byta bort min jobbtid 14 oktober eftersom jag har tenta dagen efter. Så jag pratade med Liseberg nu o dom har strykt min tid, underbart! Så jag åker hem nu i helgen istället, Blir en långhelg eftersom vi e lediga på måndag så jag kommer tillbaka till Ljungby då, tråkigt att åka tåg o buss bara :/ men jag har ändå tur att åka bil med KF till Göteborg iaf!
Usch jag måste plugga idag oxå, glömde bort det för en sekund

Fy nu är jag så hungrig att magen kurrar o gör ont :( måste laga mat tror jag. Usch jag måste plugga idag oxå, glömde bort det för en sekund.

Senare ska jag, malin, mårtensson m.fl göra kanelbullar :) Det är trots allt kanelbullens dag :D


vill tillbaka

image1

Det går inge bra med läsandet, har inte börjat ännu. Måste bara påpeka att detta har varit sen långsammaste dagen hittills, tror jag. Klockan är bara 19, den borde vara 22, minst! Konstigt

Sitter o tittar på bilder från mitt år i Spanien. Längtar tillbaka, det var så underbart. Där kunde man bara vara och inte bry sig om nånting förutom att inte glömma handduken när man gick till stranden. Brun var man oxå. Vill åka tillbaka dit nu, med Carro o Nicole. Tänk så roligt vi hade det därnere!

vet inte

Vet inte riktigt vad jag gör just nu. Har suttit och gjort engelska i skolan idag. Nu på eftermiddagen har jag suttit och skrivit memo, tar längre tid än man tror faktiskt. Särkilt om man inte har jättekoll på det man ska skriva om, haha. Fast nu känns det iofs bättre, börjar nog förstå det här, lite :) Direkt efter detta memot måste jag börja på nästa memo, KUL liksom :(

Har blivit helt förvirrad när det gäller jobbet oxå. Vill inte åka hem helgen innan tentan o jobba liksom, måste dessutom åka tåg o buss då :( BLÄ kommer bli hyperstressad ju! Får kolla om jag kan lösa detta på något sätt, om allt går som jag vill. Men hur troligt är det ? Undra om nånting någon gång går som jag vill, alltså exakt som jag vill, inte bara lite. Försöker ivrigt komma på några exempel men huvudet känns tomt :S skitsamma

Nu blev jag så trött på skrivandet så jag ska försöka läsa istället, kanske går bättre.


trötter

Nu ska jag sova för nu är jag trötter. Det har varit en konstig dag tror jag. Det var skönt och väldigt roligt att en gammal kompis hörde av sig. Han ville bara höra så att allt var bra oså. Visst blir man glad då? Vet att nån tänker på en :)

flickor vs pojkar

Har haft föreläsning med Marius idag igen. Tyckte det var roligt och intressant och speciellt labben när vi skulle göra egna handlingsgrafer. Sedan hade vi klassmöte för att ta reda på vad klassen tycker om..ja allt möjligt typ. Lite roligt att det är tjejerna mot killarna när det gäller Jonas Sjöström och Marius. Vi tjejer tycker om hur Marius föreläser osv, men Jonas är ju skitkass! Verkar vara helt oengagerad och luddig. Kan säga att jag inte förstod alls mkt på hans föreläsning förra veckan. Dessutom ska vi skriva memo på en fråga han ställt om något som inte ens tas upp i boken utan något som han drog igenom på vårt "seminarium" :S Killarna tyckte däremot Jonas var bra, hur dom nu kan tycka det?! Men som My sa: "Dom pratar samma språk" Haha :)

Nu har jag precis kommit hem. Ska försöka sätta mig och plugga. Har ju två memon att skriva nu, blir stressad! Men först ska jag diska o städa lite. Ska ringa lite samtal sen. Känner att jag behöver prata av mig med någon som inte bor i Ljungby och som inte vet allt som händer och sker här. Någon som kan muntra upp mig lite, nu när vi har mkt att göra.

Vad som händer till kvällen vet jag inte, tar det som det kommer! Vill bara krypa ihop i sängen o inte göra nånting.

hmm

Så skönt att Anki är tillbaka hos oss, har saknat dig gumman :) Det var riktigt tomt utan dig :D

Började fundera på vad jag gjort idag. Kommer inte ihåg vad jag gjort så det kan ju inte vara så värst mycket. Har iofs varit i skolan en stund för att plugga. Engelskan gick väl sådär, trots att jag o My gjort en gloslista  med ord som vi inte kan, haha (ointelligenta? NEJDÅ)  Måste erkänna att engelskan var lite knepig, men det är trots allt för min egen skull jag gör det. Skulle inte tänka mig att Carol Ann kommer kolla om vi gjort uppgifterna eller inte.

Kände mig ganska usel när jag va på skolan oxå :S Linda o Jenny är ju värsta snillena på det vi ska skriva om i memot, SOA o ERP o gud vet vad :S Frågan är om jag någonsin kommer att förstå vad jag läser, känns ju inte så nu. Men jag ska verkligen försöka o jag ska kämpa för att fatta detta, det är ju tvungen om jag ska kunna jobba med såna här saker senare. Men det är ifos ett bra tag tills dess (som tur är).

Nu på eftermiddagen har jag inhandlat lite saker till min lägenhet. Lite mysiga ljus, underlägg, badrumsmatta o chips :D (borde inte äta sånt, JAG VET) Men man får ju ha något att bjuda på om det kommer folk, hehe! Även om hälften redan är uppätet av mig själv o My :/ det är illa!

Känner mig allmänt äcklig just nu. My o jag har kletat in oss med en disktrasa, blä. Luktar ju inte gott iaf, bör nog ta en dusch! Jag skulle ju bara hjälpa henne att diska, hur skulle jag veta att det kunde urarta så?! Vart ju helt blöt efteråt. När jag tänker efter är inte jag o My en jättebra kombination, är galna båda två, och tänk oss då tillsammans, haha! Undra hur trötta vi kommer att vara på varandra efter tre år :)

Imorgon är det föreläsning igen, med Marius :D haha

RSS 2.0