ring ring

Idag har jag ringt mycket. Först till specialisttandläkaren i Ljungby, men då var det fel eftersom jag skulle prata med folktandvården. Ringde jag dit men då sa tanten i telefonen att jag skulle ringa direkt till avdelningen för bettfysiologi i Växjö. Jajjemen visst ringer jag dit men dom kan inte göra något förrän dom fått en remiss från min förra läkare. Så jag ringer till Mölndal och ber dom skicka en remiss, då var första ärendet klart. Sen behöver jag ju klippa mig, så jag ringer och beställer klipptid. Har ett presentkort på ansiktsbehandling också så jag har ringt och beställt tid för det. Skulle egentligen ringt til kåren eftersom jag inte fått mitt kårkort men jag såg på hemsidan att dom har stängt idag, så jag får helt enkelt ringa imorgon.
Det är lite konstigt egentligen. Att man sparar alla telefonsamtal till en dag då man ringer alla typ. Eller är det bara jag som gör det? Tar allting på samma gång, medan man ändå håller på liksom. Jobbigt bara att behöva presentera sig varje samtal, samma sak over and over again. Hejsan, mitt namn är Emma bla bla bla... Tur att man tycker om sitt namn, hehe.

Ikväll blir det thaimat, ska bli mums. Längesen jag åt det nu och det är faktiskt tillåtet att kosta på sig det, om det inte blir för ofta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0